FWB 300

Синоћ сам испуцао само двадесетак дијабола јер је брзо пао мрак. Утисак је - чудо! Ова пушка и доживљај приликом пуцања са њом су не друга, него пета димензија! Мислио сам да имам доста искуства са ваздушним оружјем али тек сада видим да је то недовољно и врло ограничено. ,,Човек се учи док је жив", а ја додајем ,,и умре глуп".
Остаје ми упуцавање диоптера а касније и оптике. Тренутно ће то бити Нико Стирлинг 4-16Х.50 АО.
FWB и ја се тек упознајемо, па ћемо видети како ће бити касније.
Велику захвалност за доста практичних савета дугујем нашем колеги и великом мајстору у коришћењу и баратању овом справом, @glale - ту. Хвала @glale.

Фабричко упутство са метом која је коришћена приликом упуцавања пушке (ако сам добро разумео).
IMG_20230517_094428.jpg

🙂Drago mi je da si "nahvatao" ovako lep,očuvan primerak.Nek je sa srećom i da se sit nauživaš

Krajnje jednostavno. Klik na ikonicu slike i onda biraš ili sa računara ili linkuješ sa neke online lokacije.

Attachments

• primer.jpg
    primer.jpg
    101.5 KB · Views: 18
Утисак је - чудо! Ова пушка и доживљај приликом пуцања са њом су не друга, него пета димензија!
Javlja mi se vizija pacijenta sa lošom prognozom...gledam tebe, ko da gledam sebeeee 🎼😂😂😂

Хвала пуно свима на честиткама.
Јоцо, хвала и теби на савету за постављање фотографија, али успео сам да се снађем. Мислио сам да се постављају на начин као и раније па зато нисам одмах успео, али сада је у реду.
А што се тиче пуцања, до понедељка сам у некој гужви а након тога крећем у озбиљнији рад и наравно задовољство. Још увек нисам набавио хрони (не рачунајући апликацију на мобилном), па ми је то сада примарни циљ. Занима ме брзина дијаболе а још више њена консантност. Веродостојне податке ова апликација не може дати. То може дати само хрони. Искористићу прилику да питам да ако неко има вишак хрони, може да ми понуди да га купим. Извињавам се, знам да ово није место за таква питања али нисам могао да одолим.

Javlja mi se vizija pacijenta sa lošom prognozom...gledam tebe, ko da gledam sebeeee 🎼😂😂😂
Надам се да си лош прогнозер. У супротном, моја жена постаје потенцијални убица, а ја остајем краћи за главу. Што се тиче куповине, до сада никада нисам слагао лепшу половину. Када год ми је после константације ..Матор човек а опет се игра!", поставила питање типа: ,,Колико си платио ту играчку?", увек сам јој рекао истину и само истину. Њен коментар је увек био исти: ,,Ала лааажееш!"
Баш се лепо слажемо, у кући је мир и ред и све стране су задовољне.
Немој @srpche да ми призиваш ремећење тог мира, молим те! Бар неко време.

Да ли неко има информацију где може да се набави комплет рингова за диоптер? На мојој вп је монтиран ринг 4,1 мм, али бих волео да набавим комплет ако је то могуће код нас.

Users who are viewing this thread

Back