FWB 300

Ja ne bi kačio više komponeti ( raizer, šina, nosači) od potrebnog iz razloga što je sistem tada tempraturno nestabilniji i može ti praviti problem pomeranje poi-a.
Možda nisam u pravu. Samo iznosim svoje mišljenje
Slažem se.Plus što je @Joca pristalica minimalizma,i sada sigurno zna šta mu treba,biće to super odrađeno.

Bata @Joca , ovde svi palamude o visini optike i udaljenosti od oka a niko ti ne govori da možeš ubaciti pločice pod podkovu i produžiti kundak...
može, ali će da liči na babu sa implantima...drugo, i ta visina rajzera će mu biti problem jer nema podesivu obrazinu...podbacivao sam ja pod podkov svašta,, ali ličilo na svašta samo ne na lepo...po meni, treba da prilagodi maksimalno optiku i šinu postojećoj formi kundaka...da se prisetimo, taj kundak je idealan svojom visinom i dužinom za DIOPTER, zato je puška i napravljena...sve ostalo što mi ovde drndamo je budženje....

Koliko sam razumeo Jocu, puška će imati dvostruku namenu. Br i HFT. Teško će postavka optike da mu odgovara za obe discipline. Idealno je da u položaju za pucanje telo ima što opušteniji položaj. Za Br optika ide više ka strelcu za HFT više od njega zbog stojećeg i klečećeg stava. Visina postavke optike? Pa i tu je bitno da je prilagodi sebi. Strelac od metar i žilet i Joca koji je visok, neće imati isto postavljenu visinu optike. Bitno je da izabere primarnu upotrebu puške a u sekundarnoj da se sam koriguje.
Što se tiče prepravki na pušci-kundaku, one mogu biti budženje, ali isto tako uz dodatno ozbiljnije ulaganje novi detalji koji mogu dati novu dušu pušci ( recimo uz nabavku ozbiljnijih nosača obrazine i majstorske dorade iste).
Bilo kako bilo na Joci je da donese odluku koja njemu najviše odgovara i ja mu želim puno uspeha i zadovoljstva

Koliko sam razumeo Jocu, puška će imati dvostruku namenu. Br i HFT
Tako nekako, sa tim da primaran bude BR 25m. Naravno, svestan sam svih ograničenja u ergonomiji puške, postavljanju optike, podešavanjima... na sreću ne žurim, polako sređujem detalj po detalj, a u tom smislu ni podešavajuća obrazina nije isključena. Kako god, hvala svima na savetima i podršci. :)

Realno gledamo podesavajuca obrazina je dobrodosla na svakoj pusci za svaku disciplinu Mislim da je Srba ekstra uradio na njegovoj bivsoj sada mojoj 300-tki.
752c14664c289554e72184734ce1ead7.jpg

SM Spring-meister

Hvala :) Toliko mi se 300s sviđa da sam morao da se iscimam za nju. Jesam ja fino sredio onaj kundak i pri pucanju sa stola kako ja inače najčešće i radim, ne smeta toliko desni kundak, ali posle pucanja sam skontao da me zapravo boli palac - dakle smeta. Malo kad sam obratio pažnju, baš je u čudnom položaju. Ne znam, mislim da se vredelo iscimati, ovo je ipak legendarna puška.

Stara dama iz ranih 1960-ih je posle @wooyadeen -ovih zlatnih ruku vraćena u život. Sa novim delovima dobila je mladalačku snagu i želju da pokaze da ona i dalje to može.
Stvarno me je ovaj Fwb 150T iznenadio sa grupom od 5kom. Jsb Match S100 na 10m. S ozbirom na njene godine ovo je po meni bas dobro. Sportski pozdrav ekipo!
8ecd5db66d5885c81e933e1e6930f208.jpg

18f0a5cc7b68f0a3c9c183099345a4b2.jpg

d846b2af4c7d978685565c75919fc87c.jpg

5856aa9c49090fe30e8e3f200f67b178.jpg

SM Spring-meister

Users who are viewing this thread

Back