Nemam pojmaI koje su ti se dijabole najbolje pokazale?
Nemam pojmaI koje su ti se dijabole najbolje pokazale?
Slažem se.Plus što je @Joca pristalica minimalizma,i sada sigurno zna šta mu treba,biće to super odrađeno.Ja ne bi kačio više komponeti ( raizer, šina, nosači) od potrebnog iz razloga što je sistem tada tempraturno nestabilniji i može ti praviti problem pomeranje poi-a.
Možda nisam u pravu. Samo iznosim svoje mišljenje
može, ali će da liči na babu sa implantima...drugo, i ta visina rajzera će mu biti problem jer nema podesivu obrazinu...podbacivao sam ja pod podkov svašta,, ali ličilo na svašta samo ne na lepo...po meni, treba da prilagodi maksimalno optiku i šinu postojećoj formi kundaka...da se prisetimo, taj kundak je idealan svojom visinom i dužinom za DIOPTER, zato je puška i napravljena...sve ostalo što mi ovde drndamo je budženje....Bata @Joca , ovde svi palamude o visini optike i udaljenosti od oka a niko ti ne govori da možeš ubaciti pločice pod podkovu i produžiti kundak...
Tako nekako, sa tim da primaran bude BR 25m. Naravno, svestan sam svih ograničenja u ergonomiji puške, postavljanju optike, podešavanjima... na sreću ne žurim, polako sređujem detalj po detalj, a u tom smislu ni podešavajuća obrazina nije isključena. Kako god, hvala svima na savetima i podršci.Koliko sam razumeo Jocu, puška će imati dvostruku namenu. Br i HFT
Mislim da je Srba ekstra uradio na njegovoj bivsoj sada mojoj 300-tki.

paaaa neJel to leva za mene? Baš ti hvala što si mi nabavio.![]()
) I ovo jbg nije zdravo, otiće mi sve pare na dijabole
Hvala tebi brate na Wiliams Peep sight-u! Puno da uzivas i pucas, a mogao bi malo i da povecas metrazu da vidis kako se onda ponasaju