SrpcheTheGreat
Well-known member
Posto je @glale -ov topic fwb300 dostigao 68 stranica, sa u proseku 18 postova po strani, da ne bi presao u sabrana dela L.N.Tolstoja, ja otvorih ovu 300s temu sa namerom da se hvalimo perforacijama...
E pa dragi moji, posle duuuze pauze, skoro mesec dana uzeh ovu lepoticu malko na sobnu ligu,
dakle 9.8m sam uspeo da dostignem kroz dve sobe. Prve dve mete nisu za pokazivanje ni komsiji koji pujda kera na tebe, kad te vidi da ides da bacas djubre, treca je malko dala nade (to je ova ispod)
a cetvrta me ostavi u crnom (pet komada)...
ja zadovoljan, kao svaki put kad ostanem u crnom, da izvines...bice bolje kad se ucesta pucanje...btw stojeci sa optikom, diopter mi ne ide, jer ga oko bas i ne prihvata frendly...
Sent from my SM-A336B using Tapatalk
E pa dragi moji, posle duuuze pauze, skoro mesec dana uzeh ovu lepoticu malko na sobnu ligu,
dakle 9.8m sam uspeo da dostignem kroz dve sobe. Prve dve mete nisu za pokazivanje ni komsiji koji pujda kera na tebe, kad te vidi da ides da bacas djubre, treca je malko dala nade (to je ova ispod)
a cetvrta me ostavi u crnom (pet komada)...
ja zadovoljan, kao svaki put kad ostanem u crnom, da izvines...bice bolje kad se ucesta pucanje...btw stojeci sa optikom, diopter mi ne ide, jer ga oko bas i ne prihvata frendly...
Sent from my SM-A336B using Tapatalk

Taman poneses tvoje prangije i ja cu moje pa mozemo i razmeniti misljenja