Fx Harmonic Barrel Tuner

Pani

Active member
Gledam kako ga hvale svi placeni promoteri kojima bas i ne verujem. Ima li neko nas da probao ovo.

Ja imam jedan FX barrel tuner na mom Impact MK2. Radi fantasticno ali pud jedinim uslovom... tuning moras da uradis do zadnjih delica 95% i sa tunerom da zavrsis.

Hvala na odgovoru.
Zato sam i trazio nekog ko ima iskustva, znam da treba pre toga dovesti sve kako treba samo me interesovalo dali taj finalni deo ima promena sa barrel tunerom. Po tvom iskustvu znaci imati ga.

FX barrel tuner je samo veoma zadnji korak, ima podosta da se uradi na opremi pre nego sto bi se ista videlo na finalnim rezultatima.
Usput da dodam, vredi se baviti sa idejom ako bi se koristilo sa duzim metama...
Sa druge strane taj barrel tuner moze mnogo jeftinije da se namesti, mozda nece izgledati toliko divno ali funkcija je bitna.

Da dodam još jedanu stvar za "učvršćivanje" sistema cevi (liner, sleeve, shoud): Voja mi reče da je pravio čvršći sleeve od fabričkog od nešto debljeg čelika. Možda bi on mogao da podeli iskustva.

Ja čuvam moje "igračke" više nego svoje oči :)
"učvršćivanje" sistema cevi je više za nemarne, ja sam isto probao sve moguće opcije i vratio se do "lebdeći" liner sa gumicama jer još mi uvek dao najbolje rezultate.

Најбитнији тјунинг се ради овако:

Купиш десет цеви, пробаш их све, вероватно ћеш набости једну феноменалну (најмање осетљиву на дијаболе и остале нерегуларности). То је отприлике сва филозофија. Неко ту феноменалну убоде из прве. Неко је баксуз па се (као на пример ја) намучи... Наравно не причам о цеви која прави групу него једну рупу (ја сам велики болесник по том питању).

Users who are viewing this thread

Back