Fx Impact .25

A dje si balkanski airgun Care, nema te da malo ozivis ovu temu, da nas pocastis kojim snimkom, slikom i to...?
Sto se desava , zatajio si mi nesto....... :D

sash said:
A dje si balkanski airgun Care,

kad pani ovo pročita :D :D :D
batice nisam imao vazduha zato i tražim kompresor da kupim a i sa dijabolama imao manjak , ali sad sve tu samo da se vrijeme malo smiri
i kunem se ne pamtim da je vjetar ijedne zime ovoliko duvao, dana nije bilo da ne dere
biće ubrzo snimaka naravno
i za ovo care specijalan pozdrav ali sad si se paniju zamjerio :D :D :D

i da....
obećavam balkanski obračun u najavi
sve dogovoreno i imaćete šta da gledate ..........................snimaće se sa više kamera...................

zvezdan said:
sash said:
A dje si balkanski airgun Care,

kad pani ovo pročita :D :D :D ....
.......
.......
..........i za ovo care specijalan pozdrav ali sad si se paniju zamjerio :D :D :D

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

A vidi, Car si kako god da okrenes!
Prvi si medju nama probio led sa YT klipovima i sakupio vise od 130 suba , imas nekoliko desetina klipova snimljenih vecinom sa sideshotom i sve potkrepljeno rangefinderom , pa si nekako sam od sebe ispao Car! :D
E sad, dolaze 'nove' generacije koje nesputano i neustrasivo gaze, i sebi fundamentiraju put ka vrhu u nameri da preuzmu Carevo presto :idea: :!:
Znaci brat Pani je jako,jako ozbiljno krenuo u ovu pricu i nimalo se ne sali u celoj prici, i smatram da ce okrsaj , koji ce se ocigledno prvom prilikom odigrati, dati odgovor ko je pravi CAR! . A Pani nije ni malo za podceniti i mislim da ce najbolje biti da se pripremis za Dzon Waina iz Smedereva i njegovu crnu strelu koja ooopasno samara po meti :cool:

Hvala na pozdravu , isto vracam i za Podgoricu, pravo iz ravnoga Banata ! :D

Hahahaha
E sad si ti najebo , rokace te Zveki za ovo pravo iz Podgorice , nema ti spasa
:lol: :lol: :lol:

longrifle ako sisa nisi dolazi makar da snimaš ako nećeš da pucaš............ :lol: :lol: :lol: :D :D

Necu da raspakujem bzvz pusku pa da vas pocistim iz 5 dijabola i srusim pola hale sa 72J :lol: :lol: :lol:

zvezdan said:
evo za moje drugare jedan video 5 komada u 13 mm ili 0.54 inča na 102 metra.....sve dokumentovano kao i uvijek...........
carska grupa ja mislim................... :D :D :D :D :D

https://www.youtube.com/watch?v=HumSzDCckBg&feature=youtu.be

zvezdan said:
......
..............
Samo da se zna ko je No1.......

Pazi , nemoj da se Pani ustremi i napravi isto to , samo napolju, hmm....... :cool: :D

Ustvari , sad kada razmislim, Pani se nesto pritajio, verujem da ce imati spreman odgovor na tvoj izazov ;)

Svaka cast ... opasna grupa. Brat Zveki. Uzivaj red je da te pustim malo 😎😎😎 da mi se ne opustis mnogo.za 1 kolo lige sampiona. Do tada ...

Hahahahah
Brat te čeka al inkluziv kako ti ono veliš
Teže je sačuvat krunu no osvojit ali boriću se...

Zveki puska je sad napokon dovedena na nesto sto je od pocetka trebalo da bude, iako je to stvarno zajebancija sa tim lajnerima od 700mm jer treba svasta utrefiti i da se poklopi... Vibracije na tu duzinu i "debljinu" stijenke lajnera su zajebana stvar... Nego, bez ljutnje, s obzirom da je puska veoma precizna, nema potrebe da grupe smanjujes ne mjereci CTC nego nesto onako...

CTC je centar to centar, tj od centra rupe do centra rupe koliko ja znam.Možda griješim...evo nek se izjasni još neko....

A sta ce drugo pa biti, centar-centar najudaljenije tacke.
Iskreno ni meni nije jasan SMD , sta je hteo reci

Opasna , opasna grupa. Najopasnija do sada .

Users who are viewing this thread

Back