Fx Impact .25

evo kako izgleda od centra rupice do centra rupice ,čak sam pomjerio iscijepano da pronadjem rupicu i možda čak povećao ctc

Attachments

• 20190330_115320.jpg
    20190330_115320.jpg
    83.6 KB · Views: 3,364
SMD said:
Zveki puska je sad napokon dovedena na nesto sto je od pocetka trebalo da bude, iako je to stvarno zajebancija sa tim lajnerima od 700mm jer treba svasta utrefiti i da se poklopi... Vibracije na tu duzinu i "debljinu" stijenke lajnera su zajebana stvar... Nego, bez ljutnje, s obzirom da je puska veoma precizna, nema potrebe da grupe smanjujes ne mjereci CTC nego nesto onako...
ovo ti je drugi put da osporavaš moje postove, iz kojeg razloga ne znam ali ako ću ti ugoditi evo neka bude 14.572 mm, jel sad ok?

sash said:
A sta ce drugo pa biti, centar-centar najudaljenije tacke.
Iskreno ni meni nije jasan SMD , sta je hteo reci

Opasna , opasna grupa. Najopasnija do sada .
hvala brat
juče si me natjerao lično ti da danas odem da pucam :D :D :D

Nema na cemu , vidim da je 'natjerivanje' donelo odlican rezultat!
Samo napred, rokaj i uzivaj bracala , jer onda i mi uzivamo u tvojim klipovima ;)

Ne znam jbga, kako vidim ne ide ti koristenje sublera od ruke, puska je odlicna ali stvarno ne vidim poentu...

Kolege SMD i Zvezdan, zamolio bih vas da se uzdržite od ovakvih razgovora, a ako baš želite da nastavite, imate privatne poruke pa se tamo razjasnite. Nema potrebe da na forumu viđamo ovakve razgovore.
Hvala unapred

samo za panija jedan snimak na 169 metara , u hali duva ko napolju, zato sam i stavio one trake
https://www.youtube.com/watch?v=I_Mj_1dw5Pk&feature=youtu.be

Neverovatne grupe, nemam reči. Mada, sve to pada u vodu čim zaćarlija vjetrić miooooo :lol: :lol: :lol: . Ja čekam da neko od vas nabavi slug cevku i da krenu testiranja.

Grupe su extra , jedino sto je ogromna razlika u hali i na otvorenom .
Ja sam probao u hali 70 metara (tolika hala )i pomislio da je druga puska , neverovatno koliko spoljasnji uticaji menjaju velicinu grupe ...

Razlike sigurno ima , niko to ne spori, ali Zveki gadja limenke Piva od 0,5L na 169metara , kao od sale. To je do sada mislim najjaci klip ;) :D Tesko da moze bolje od toga! :cool:

Nema sta , halu je izdominirao definitivno , mozda koji snimak napolju , mislim bilo bi lepo videti...

Bilo bi lepo videti kako se napolju maši :D. Eno vam moj snimak sa Royale 500 danas na 170m taman da se vidi razlika u halu i na poljanu :D

Nema tu nikakve ljubomore sem ako nisi ljubomoran sto mi napolju bolje gadjamo :p. Tebi smo cestitali na lepim unutrasnjim pogotcima a sad je red malo napolje da te vidimo :D

:D :D Evo malo amaterski snimsk na 169 + 1= 170m ... jebes pivo ... koka cola zakon i voda.
https://youtu.be/EEvOIQhv8As

Ao sta je ovo Pani bre kukuu... pucas po vetru te malecke limenke ko da ne duva tamo. Jesu to one od 0,33L?

Users who are viewing this thread

Back