Fx Impact .25

Svaka cast Pani ovo je vec za pohvalu otvoren prostor vetar prisutan u svakom trenutku citanje vetra odlicno i naravno tu su u pogodci. Samo napred sve pohvale.

Pani obrnuo igricu,nema dalje za sada. Ja sam danas gadjao balon na toj daljini sa verovatno jacim vetrom jer je ipak poljana u pitanju ali ovo je vrh vrhova.

Da da , to su one MALE od 0,33l , pa cak na 170metara__
To je je 1 metar vise nego Zveki 169 !c,c,c,c i to jos napolju!!! :D :cool:
Opasan ovaj Dzon Wain iz Smedereva :D

Auuu pa sta ces sad Zveki_
Moraces ili napolju ili.......da produzis halu! :lol: :lol: :lol:

Tron ti je preuzet! ;)

Ma ko sme na njega , nece se on predati bez borbe ! Uspeo je na 169, uspece ponovo , barem na 171m , tek da povrati titulu :cool:

aoooo
zar i ti brate sash
nema veze svi ste se urotili protiv cara
ali prvi sam makar počeo :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ide snimak na 220 metara u limenke vrlo brzo..................moram da se uozbiljim počeli fanovi da dižu k... na mene :D :D :D :D

Ma kakvi , SVI ZAJEDNO smo jaci i treba se drzati zajedno! ;)
Svaka cast obojici , sad zajedno vladate longrangeom .
Kao Romul & Rem :D
Samo nemojte stati ovde nego zezite jos jace , a za halu -ako ides na produzenje, organizovacemo jednu ORA kao za vreme druga Tita :D
Samo sto smo daleeeko od omladimaca :lol: :lol: :lol:

Mislim da ce na kraju Zveki pucati iz Podgorice u metu u Smederevu , a Pani u metu u Podgorici. I jos metar dalje
: :lol: :lol: :lol:

evo jednog snimka u limenke piva na tačno 200 metara na otvorenom uz vjetar sa desna i to nimalo lagan
čisto da dam jedan domaći zadatak.............2.2 grama 270 ms
https://www.youtube.com/watch?v=ePyWVgLvONk&feature=youtu.be

garantujem kada nema vjetra da se može serijski pogoditi na 220-230 metara lagano konzerve piva
danas je bilo vjetra vidite i po dotovima

opet usamljen na vrhu sad čekam :D :D ................
(ovaj video čisto da ne kažeta samo hala pa samo hala)

Users who are viewing this thread

Back