Fx Impact .25

Fino fino bogami...
Zbog vas zajebanata :) sa 2.2g JSB King Heavy narucio i ja Huma power kit (reg, plenum i tegic) za svog Edguna R3m Long, da vidimo kako bije, na 130 bari bi trebalo da ima oko 270m/s pa cemo na 200+m... ;)

Zveki, s obzirom da imas 700mm cijev, na koliko je kod tebe regulator?

SMD said:
Fino fino bogami...
Zbog vas zajebanata :) sa 2.2g JSB King Heavy narucio i ja Huma power kit (reg, plenum i tegic) za svog Edguna R3m Long, da vidimo kako bije, na 130 bari bi trebalo da ima oko 270m/s pa cemo na 200+m... ;)

Zveki, s obzirom da imas 700mm cijev, na koliko je kod tebe regulator?
ovo je sa fx regulatorom i lošim fx manometrima
mislim da je na 125 bara jer je to panijeva huma pokazala kad smo je prebacili kod mene
e vjerujem da edgun to lagano može....

inače pucano sa panijevog bivšeg stola i benča jer sam sve pokupovao od njega
iz pg se vratio polupraznog gepeka..... :D :D :D

Zveki cepas ko haubicom... svaka cast nema sta za sad si prvi sa 200m to nema niko.
Ja se psihicki spremam, mete su na xxx daljini .... i prvo radim na vizuelizaciji pogodaka (dok pada ova kisa da ne sedim dzaba)... hahahahahaha

Pani said:
Zveki cepas ko haubicom... svaka cast nema sta za sad si prvi sa 200m to nema niko.
Ja se psihicki spremam, mete su na xxx daljini .... i prvo radim na vizuelizaciji pogodaka (dok pada ova kisa da ne sedim dzaba)... hahahahahaha

Fala brate moj
ko pravi vitez priznaješ 200 metara :D
samo iskreno

a o impaktu učim od tebe.................

a o toj xxx daljini ima da pričamo :D :D :D :D

Mogu da ti kažem da je najgore kad nema vremena, dijabola ili vazduha... sve ostalo lako podnesem.

Danas se opet malo pucalo na 300metara........uvećanje 50 x na max turete i podignuta optika oko 6mm.......
u pozadini se vidi boca na 435 metara ali nije izvodljivo pucanje na 435 m jer ne vidim gdje pada zrno od trave pa ne mogu korekciju da napravim a strelok ne pomaže puno kad se extremno diže optika ....
Inače za sva pucanja preko 100 metara izuzetnu prednost ima heavy u odnosu na mk2 u 2.2 grama jer je na 300 metara oko 40 metara manji pad.......................mk2 je loš za veće daljine ..............

https://www.youtube.com/watch?v=9KBE171qYAA

evo i specijalotet kuće od zvezdana 300 m u limenku....................

https://www.youtube.com/watch?v=E5XiQ1EOpEY&feature=youtu.be

podizanje optike i podesivi nosači omogućavaju pucanje na velike daljine, uvećanje veliko omogućava i vidjeti pogodak i korigovanje turetima, garantujem da se sa ovim podešavanjem impakta sa 2.2 grama i 270 ms može lagano pogoditi meta na 435 metara i to ne samo balon veliki nego i boca od 1.5 litar
sprovesti ću to čim nađem mjesto za pucanje na kojem se može vidjeti gdje pada zrno................
a kad stigne slug cijev i zrna tek nastaje igranka
toliko od zvekija za večeras..........................

Eee sada da mi je znati na koliko metara je dogurao Pani? :mrgreen:
Obzirom da ste obojica manijaci i da otprilike na mesečnom nivou pomerate granice za 100m otprilike.Ako nastavite ovim tempom do kraja godine... :lol:
To je već viša matematika za mene.

jevtara said:
Top daljina svaka cast..... Lepo je opet gledati tvoje snimke👍
hvala, idemo dalje sa daljinama, ne pucaju samo oni tamo neki na ovim daljinama, ima i nas...........

goxy said:
Eee sada da mi je znati na koliko metara je dogurao Pani? :mrgreen:
Obzirom da ste obojica manijaci i da otprilike na mesečnom nivou pomerate granice za 100m otprilike.Ako nastavite ovim tempom do kraja godine... :lol:
To je već viša matematika za mene.

to je brat , svejedno je to ja ili on........

Users who are viewing this thread

Back