Evo i ja da napišem nešto iako nisam kompetentan.
Fx no limits vs eaglevision kao golf vs mercedes(moj utisak),pogotovo sto im je cenovni rang sličan.
Meni se u Priestu na nekih 260-265m/s u cz cevi od 50cm mk2 za sada bolje pokazuje na nekih 125m od običnog heavy.Doduše ispalio sam ukupno nešto manje od 1000dijabola na tu daljinu.Tako da je ta razdaljina za sada neki moj maksimum koji treba da savladam.
Još da dodam da sam i 5,5 beast ispucao oko 200komada na tih 125m sa brzinom od oko 260m/s i mogu reći da sam oduševljen.Ja još ne mogu da se namestim udobno sa Priestom tako da i to utiče na preciznost.
Ja samo mogu nemo da pratim sta Zvezdan i jos par ,,ludaka'' radi na ovom nasem podneblju,jer ovo je čak u samom vrhu na globalnom nivou.I samim tim povlači ostale da pokušaju da razvuku razdaljine na kojima gadjaju.Ako moze Zveki 300m e pa mogu ja barem 200m...
Ej bre 100 metara je ozbiljna razdaljina i do skoro je na ovom nasem forumu i to bila razdaljina o kojoj se saputalo,a sada posle nepunih 6 meseci već diskutujemo o 300 metara.A drug Pani i Zvezdan kao uvredjeni jer je Goxy,Pera,Zika ne znam ko šta napisao ili nije rekao bravo!Pa vi ste pioniri za ovo nase podneblje u ovom hobiju,pa ja kao i većina mogu samo da ćutim i pomno pratim sta radite,ne bih li nešto naučio.
Evo napisaću jedno javno HVALA što radite to što volite i delite sa nama ostalima koji isto to volimo.
Pozdrav!
P.S.Da ne zaboravim Sandra i da ga pozovem da nam pokaze dokle je dogurao sa modovanjem i daljinama na kojima pogađa.