Fx Impact .25

Čekaj bre Zvezdane kako direktno iz usa :lol:
Zar nisu išli preko Dubaija,Moskve,Male krsne....
Obišli su više sveta nego stjuardesa u penziji :D
Hajde pakujte više te vaše impakte.Pa da vidimo kakva je situacija.

treba još ponešto da stigne meni ali mislim da će pani za dan dva sa njegovim da pokaže prve rezultate, ja ću sačekati par dana da kompletiram sve što sam zamislio pa idemo u testiranje šta može 120-130 J ..................
a jesu li putovali preko majamija dubaija moskve
jesu
i jedva da stignu evo 20 i kusur dana u pm

Tooooooo Kume !!!!!
Ti uzmi tu duzu meni daj tu kracu tu bezveze :D :D :D
Verujem da nikakve veze nema cev od 600 ili 700mm, mi sad snage na pretek imamo a sto se tice preciznosti mislim da je i tu nevazno a govorim iz licnog iskustva.

Neka nam je sa srecom nova era sluga i fala Kume na poklonu . .. jes kraci za 10cm al ajd nema veze opet ce te Kum odrati ko zeca ... :D :D :D

Mene najviše zanima kako će se pokazati kombinacija slagovi i slag lineri. Jedva čekam video. :!: :)

mislim da smo ja i pani krenuli ispravnim putem a to je:
najlakše bi bilo naručiti cijev gurnuti je u impakta i probati
mislim da je to pogrešno
mi smoi išli putem ispitivanja šta može impakt sa raznim izmjenama prepravkama naručivanjem svega i svačega
sve smo isprobali i došli do toga da je sad sve spremno da se stavi slag cijev koju će i snaga da isprati da taj slag pogura dobrom brzinom
e sad bože moj sve je moguće da se desi ali očekujem da će biti dobro , a nielsen vjerujem da ćemo brzo dobiti mada ja preferiram 44 grejna holow point koji me je oduševio

Mislim da je suvišno napominjati da ovde ja "najviše jedva čekam" prve testove. Zna se valjda ko je ovde najveći ljubitelj slagova! :lol:

slag cijev ,
34 gr dijabola
60 metara napolju
po 5 komada

Attachments

• IMG_20190908_130110.jpg
    IMG_20190908_130110.jpg
    47.1 KB · Views: 1,757
  • IMG_20190908_130125.jpg
    IMG_20190908_130125.jpg
    48.2 KB · Views: 1,757
  • IMG_20190908_131318.jpg
    IMG_20190908_131318.jpg
    43.7 KB · Views: 1,757
  • IMG_20190908_131348.jpg
    IMG_20190908_131348.jpg
    53.1 KB · Views: 1,757
Znači stiglo, super. Jesi li samo zamenio lajner i testirao bez diranja ostatka puške, da li je brzina porasla zbog manjeg čoka i da li se promenilo mesto pogotka? Grupice su odlične koliko se vidi na slikama.

Supr rezultati !
Da li si pokušao na dalje , 100,200,300m ?
Kako se tamo ponaša , kod Ledenog je bilo solidno na 50 ,ali na 100 katastrofa.

Ledeni je pucao sa smešnom brzinom i mislim da će situacija biti drugačija kada je povećamo. Nego, ajde da neko objasni čemu uopšte cevi za dijabole?

Ukratko da bi se uzele duple pare... Isto pitanje mozes postaviti cemu obican Impact pa sad MK2.

Ajd za MK2 mogu da razumem. Unapređeno, došminkano, kao recimo kod automobila. Ali ovo sa cevima... I šta će sad biti? Ko će za godiju dana kupovati ovakvu pušku sa cevkom samo za dijabole? Onih 14,5% koji stvarno nikad neće poželeti da kupe slagove i raspale na 300 metara?

pa mk2 u odnosu na mk1 ima taj valve housing koji je iz jednog dijela i nema valve seat koji je možda bio kritična tačka a i veći je otvor sada je 6.35 u dnosu na 5 i nešto tako da vazduh ima veći otvor za prolazak, to je po meni vrhunsko rešenje fabrike.Veći plenum od 5cc i sad je 25cc i nije neko rešenje ali zato je sandro naručio za nas trojicu plenume od 70 cc koji bi trebalo da donesu mnogo radosti.Unutar puške sve ostalo je isto.Taj magazin od 28 komada mi se lično i ne sviđa jer ja imam 3 carma i iskreno bolji su od impaktovih.Šina ispod boce nije loša ali pani napravio bolje rešenje sa dužom.Sve u svemu sad je to mk2 + po meni i vjerujem da tu nije kraj
sandro nisam ništa dirao čekam taj plenum od tebe pa da pakujem, nisam mjerio ni brzinu ništa baš jer je prije slag lajnera bila oko 273-274 sa 2.2
kako rajko reče i ja vjerujem da oće da prodaju cijevi zato ih ne stavljaju u mk2
sash kineski podizač radi dobro ali danas nisam pucao na dalje od 60 m ali radiće posao sigurno
kircan sash ledeni---cijev za dijabole je super i precizna je vrh ali slag liner je objedinio sve i strašno je rješenje, šta ću sa ovolikom dijabolama? potrošiće se sigurno posebno što su nielsen slagovi 7-8 x skuplji dok dođu do mene od dijabola a to je baš extremno skupo s obzirom da ja trošim ka kadilak.Naručili smo ja i pani nielsen pa ćemo vidjeti
Sve ovo je vrh igra i ne može ti biti dosadno jer zato i vazdušna za odrasle i služi

Sa tvojom potrosnjom dijabola / slagova tebi se isplati da uzmes presu ida zaposlis nekog sa biroa da ti stanca slagove. Ko zna mozda postanes i izvoznik za srbiju... :)
taman da ovde svi predju na slagove za koju godinu

Ledeni said:
Nego, ajde da neko objasni čemu uopšte cevi za dijabole?

Pecaroši :)

Tesan čok je recidiv prošlosti. Nekada su puške bile daleko slabije, dijabole su bile svakakve. Čok je služio da svaku dijabolu dovede na istu meru pre nego ona izađe iz cevi. Kada je FX pravio svoje nove cevi logično je bilo da polazna tačka bude auspuh od formule 3 zar ne? Ne... logično je bilo da krene od postojeće cevi (slug tad nije postojao da bi se sa njim eksperimentisalo).

Users who are viewing this thread

Back