Fx Impact .25

zvezdan said:
da mogu naći mold za slagove koji će mi odgovarati ne bih žalio lovu

Ako mogu da ti da savet - da sam na tvom mestu, probao bih da nabavim slagove od onog Rusa i od Gregora Kamenšeka, verujem da bi ljudi poslali ako bi im se sve lepo objasnilo. Ima i onaj Amer svoje AVS slagove, ali on ne šalje van USA, jedino da ih neko odande donese. Pa ako rade posao, uzmeš njihovu presu ili kalup i rešio si problem. Glupo bi bilo dati 150-200 evra za presu i poštarinu i onda ustanoviti da njihovu slagovi nisu dobar izbor za tu cev. A da je NSA bezobrazno skup, to stoji. I sve se nadam da će se stvari malo promeniti kad konačno H&N pusti u prdaju svoje slagove, a potajno se nadam i da će u tu priču ući i JSB...

Ja sam slucajno pre godinu dana nabaso na Norica slug i pazario doticne .Tezine su 1.80 28 greina
Posto moja puska ima STB meni su beskorisni

Attachments

• 20190909_113731.jpg
    20190909_113731.jpg
    413.4 KB · Views: 2,023
I tuče u tačku na 60metara na otvorenom sa 277-278ms
Video nisam radio a biće uskoro svakojakih osim iz hale.Inače stiže još jedan huma regulator extreme a onda će na prodaju sve i svašta od regulatora preko manometara cijevi rangefindera podesivih nosača pa do kronija.....

60 metara u pauzi između vjetra u jako malo milimetara 5 komada , treći red ...........
https://www.youtube.com/watch?v=-lR0ZcVXOk4&feature=youtu.be

Attachments

• IMG_20190910_191621.jpg
    IMG_20190910_191621.jpg
    79.8 KB · Views: 1,930
  • IMG_20190911_001658.jpg
    IMG_20190911_001658.jpg
    61.2 KB · Views: 1,930
Kukuuu Leleeee ... to sve u jednu rupu. E ovo je video vrh. Svaka cast i da se nastavi ovako do 300m

Ja nisam iznenađen ovim rezultatima. Ajmo ovako... Kada istestira sve i podesi ceo sistem puška-slag (težina, oblik itd.) idealno, pa počne sa LR pucanjem, siguran sam da će na 400-450 m po mirnom vremenu svaki put pogoditi balon od pet litara. Recimo, 3-4 da vidi gde je i posle toga 10/10. Jel hoće neko da se kladi? :D

Ledeni i kircan vidim da vjerujete u mene i impakta ,znajte da ja priznajem samo perfekciju i vjerujem da tek sad slijedi igranka bez prestanka

Bravo Zveki,
hajde daj nešto extremno , nismo navikli da pucaš na blizu, to si radio pre dve godine sa dijabolama . Sad sa slagom na ovako blizu?
C,c,c,c .. :p :lol:
Daj neke daljine da se zaLedimo dok budemo gledali :twisted:

biće vrlo brzo snimaka jer stižu iz usa nielsen slagovi od 36.2 gr
a cijevi koje su stigle su birane cijevi iz utah airguns , kako su ih moji drugari birali stvarno ne znam ali znam da su ih birali znalci a to se i vidi sa snimka :D :D :D :D

a vojo, stiže mi novi blok i svašta nešto pa čekam i slagove da sve na miru kompletiram i biće brzo svašta nešto
,ma oću da napravim perfekciju da znam da nije do puške-od super cijevi do super snage pa da vidimo valjam li ja šta

a inače sva je prilika da na sledeći ebr idemo ja i pani pa da vidimo možemo li šta postići

to bi bilo fantasticno, vidim da je oktobra. hocete li stici da se spremite za tako kratko vreme?

Ja da sam na mestu vas manijaka :lol: ne bih se ni bakćao sa slagovima,već bih vežbao za ebr.Mada verujem da obojica možete ostvariti dobre rezultate na istom.Šta da kažem pionirski projekti i dela na ovim nasim prostorima.Naravno ni Sandra ne razdvajam,jer od njega ni traga ni glasa pa onda eureka....

Users who are viewing this thread

Back