sash said:Čekaj, "vetrić" ne bi trebalo da nešto drastično utiče na dijabolu, a kamoli slug, ne? Drugo, pisao si da slug peglaš svali put u 1 cm, a sad pišeš da bi. Io zadovoljan da ide u 1,5 cm, a. to očigledno nije slučaj,? Ili ja nešto propuštam?
druže nisam se ja zaludio nego smo neki od nas previše gledali snimaka i to rekao bih komercijalnih pa smo malo pretjerali a recimo ja sam dosegao snagu malokalibarke sa vazdušnom što opet ne znači premnogoMichael said:Ja mislim da si se mnogo zaludio sa tim slagom i da treba da se pomiris sa tim da je to vazdusna puska a ne .338 Lapua Magnum pa da ga ne jebe vetar, i meni se cini da si nesto slicno pisao kao sto sash kaze
sash said:Vidim na slici da onu spravicu za podizanje optike nemaš, kakvo je iskustvo iz prve ruke?
Ako mislis na ručni anemometar, zaboravi ga odmah (smešna i neupotrebljiva sprava).zvezdan said:e sad ne mjerim vjetrić koliko je to ali kupiću onaj uređaj pa da odredim tačno mada je i to sve relativno
sportex said:Ako mislis na ručni anemometar, zaboravi ga odmah (smešna i neupotrebljiva sprava).zvezdan said:e sad ne mjerim vjetrić koliko je to ali kupiću onaj uređaj pa da odredim tačno mada je i to sve relativno