Fx Impact .25

malo plinkanja danas na 170 metara ,čisto jer traže moji fanovi mada nisam baš zadovoljan jer sam morao da korigujem ali makar se pucalo.........ali bitno da se meta veličine goluba teško može omašit......
https://www.youtube.com/watch?v=u-GS4S0vOAQ

Au kako bije ovo čudo, sirova snaga. Voleo bih da imam ovakvu pušku jednog dana

Послато са POCOPHONE F1 помоћу Тапатока

Pa tako oko 120J jer je brzina 270-271 ms sa 3.25 grama
Posle drugog pucanja se cuje klik kako je podizem,ma klimao mi se naslon malo....

ovdje se na gornjem turetu vidi da je označen sa dvije boje od 60 do 170 metara
plavom je označen turet kad se puca sa 2.9gr
crvenom kad se puca sa 3.25 grama
crnom pored brojeva na koliko je krugova turet
turet za vindidž je stalno u nuli i povremeno se pomjera ali uglavnom ne, on je takođe označen ali za .25 2.2 grama hevi, tako kad mijenjam cijevi samo prebacim turete............
paralaksa na sightronu je označena za 60 70 90 120 i 140 metara jer na te daljina najčešće pucam i uvijek je tačna i ne treba mi rangefinder..............

Attachments

• IMG_20200418_143628.jpg
    IMG_20200418_143628.jpg
    185.2 KB · Views: 1,503
Strava! Meni ne impresioniraju ove flaše i kutije od dijabola, već kada zvekne u ono belo ispod mete i vidi se odmah otisak zrna, a tek posle do kamere stigne zvuk... Uh! :cool:

zato sam ja napisao u nekom postu prije da bi volio da ima dijabola od recimo 4 grama da bi mogao da koristim više snage jer ova od 3.25 je neprecizna ako se kreće većom brzinom od 270 ms................
ono bijelo je glasačka kutija.................hahaaahhahhaahahah

evo opet na 170 metara ili 185 yardi ali ovaj put grupa
pucano sa .30 cal. 44gr i 281ms , pucano 6 komada a onaj jedan je moja greška jer sam digao optiku i otišao je taj centimetar gore, zato sam pucao šesti hitac i grupa je 5 komada ispod 4 cm, sa onim gore opet je u manje od 5 cm.........
jako se klima sto a ovo mogu još bolje..........ako neko sa foruma može bolje volio bih..............

https://www.youtube.com/watch?v=hQFwEMuDpSI&t=60s

Attachments

• IMG_20200420_142135.jpg
    IMG_20200420_142135.jpg
    142.3 KB · Views: 1,442
  • IMG_20200420_142156.jpg
    IMG_20200420_142156.jpg
    154.4 KB · Views: 1,442
opa ... e tu si me sad iznenadio.
Ovakav rezultat nisam ni sanjao da je moguce, nagledao sam se na YT svega i svakakvih grupa al ovo nisam nigde video.
Svaka cast kumara i sledeci put da slozis sve ispod inca i zadas nam opasan zadatak koji je tesko postici.

kumara moj uspjeh je i tvoj uspjeh, mozgamo skupa ali ti imaš i način da sve napraviš , pa je ovo zajednički poduhvat........

Al dzaba sve bez dobrog strelca! Bravo Zveki dao si domaći ne za sve sa foruma nego za ceo internet i sve strelce koji pokušavaju napraviti ovakve vrhunske grupe.

hvala batice , među prvima si imao edguna i znaš šta je extremno pucanje sa extremnom snagom
nastaviću da se trudim i podijelim pravim znalcima domete impakta.............

Ljudi, poslusajte zvuk sa prethodnog videa - pa ovo je karabin 7.62x51.

Salu na stranu, ovako precizno + nisanjenje kroz side shot (ili vec kako je snimljeno) - svaka cast.

zuxbg said:
Ljudi, poslusajte zvuk sa prethodnog videa - pa ovo je karabin 7.62x51.

Salu na stranu, ovako precizno + nisanjenje kroz side shot (ili vec kako je snimljeno) - svaka cast.
hvala druže ;)

Vrhunski rezultat i sve pošteno snimljeno i dokumentovano. Kao ljubitelj LR gađanja ja sam oduševljen ovom grupom. Nažalost, Impakt ne bih kupio nikad u životu, sve i da imam milion evra u šteku. Da mogu, investirao bih u Jegera i štancao sebi Kaćuše od 4 g u 6,35 mm! Ali, sto ljudi - sto ćudi.

Ledeni said:
Vrhunski rezultat i sve pošteno snimljeno i dokumentovano. Kao ljubitelj LR gađanja ja sam oduševljen ovom grupom. Nažalost, Impakt ne bih kupio nikad u životu, sve i da imam milion evra u šteku. Da mogu, investirao bih u Jegera i štancao sebi Kaćuše od 4 g u 6,35 mm! Ali, sto ljudi - sto ćudi.

konačno da te oduševim i impresioniram
fala na iskrenom mišljenju ;)

Još malo Zvezdane da poradiš na tehnici i okidanju i biće tu još bolje grupe.
Znam da FX ima tužno okidanje ali da se naviknuti.

Sent from my SM-N975F using Tapatalk

Users who are viewing this thread

Back