Fx Impact .25

Ovaj Impact je zarazniji od korone. :D

Btw: Svaka čast kolega @Zvezdane, svaki respect i moj duboki naklon i stvarno ne bi bilo lose da postavis neki video, ali snimljen sa dobrim mikrofonom... ;)

za sad na 135-140 bara imam 284 ms i 211 Džula i nisam dizao pritisak preko toga mada čekam od panija da mi pošalje neke modifikacije jer majstoru odje ne mogu da objasnim pa vjerujem da će pritisak pasti na max 120-125 bara za tu brzinu .
preciznost se čeka za te brzine još jer je vrijeme očajno........

@zvezdan:

Svaka čast kolega na entuzijazmu, a kad sve skockaš mogao bi da nas počastiš i s nekim videom? ;)

danas se malo igrao tjuningom i sa 140 bara imam 220 džula snage i brzinu od 289-290 ms ili 950 fps sa 81 grejnom ili 5.25 grama , što se vidi i iz videa
napominjem da mnogo ljudi puca i na 150 i na 160 čak i na 170 bara a mogu da zamislim kojom brzinom i koliko džula može impact da izbaci da počnem još pritisak dizati
do tih zaista velikih pritisaka
ovom snagom rekao sam već lomi veliki betonski blok i buši ga kao sir na 60 metara
zbog ovih stvari kažem da sa impaktom nikad nije dosadnoo
i garantujem da impact može da izbaci i preko 250J .........
https://www.youtube.com/watch?v=wdHD2LzX1g8&t=3s

Zveki pazi da ne završiš ovako. Trebaće ti hangar umesto kofera :lol:
Screenshot_20201001_185430.jpg
Screenshot_20201001_185449.jpg

zvezdan said:
danas se malo igrao tjuningom i sa 140 bara imam 220 džula snage i brzinu od 289-290 ms ili 950 fps sa 81 grejnom ili 5.25 grama , što se vidi i iz videa
napominjem da mnogo ljudi puca i na 150 i na 160 čak i na 170 bara a mogu da zamislim kojom brzinom i koliko džula može impact da izbaci da počnem još pritisak dizati
do tih zaista velikih pritisaka
ovom snagom rekao sam već lomi veliki betonski blok i buši ga kao sir na 60 metara
zbog ovih stvari kažem da sa impaktom nikad nije dosadnoo
i garantujem da impact može da izbaci i preko 250J .........
https://www.youtube.com/watch?v=wdHD2LzX1g8&t=3s
Kolega svaka cast na tome sto radis i delis iskustva sa ostalima.
Imao bih jedno pitanje.
Na video snimku sam video da koristis neku aplikaciju za merenje brzine projektila, pa me interesuje o kojoj se aplikaciji radi, inace ja koristim chrono mobile conekt ali bih zeleo da preuzmem tu koju ti koristis , cisto da ih uporedim jer ne posedujem hronometar.
Bio bih bas zahvalan ako bi mi reko o kojoj aplikaciji je rec

@Vincester - ta aplikacija za merenje brzine je vezana za FX hronograf i na žalost, ne može da radi samostalno.

Vincester said:
Imao bih jedno pitanje.
Na video snimku sam video da koristis neku aplikaciju za merenje brzine projektila, pa me interesuje o kojoj se aplikaciji radi, inace ja koristim chrono mobile conekt ali bih zeleo da preuzmem tu koju ti koristis , cisto da ih uporedim jer ne posedujem hronometar.

Kolega @Vincester to je ovo i nije samo aplikacija:

https://youtu.be/puKX1_SkqaM

Glock17 said:
Vincester said:
Imao bih jedno pitanje.

Kolega @Vincester to je ovo i nije samo aplikacija:

https://youtu.be/puKX1_SkqaM

Ok shvatio sam hvala kolega

evo jedan snimak na 60 metara sa 270 ms i 190 džula, loš je snimak i na brzinu snimao
nije to još u vinklo i ono što ja hoću i pirka vjetrić ali ipak ima uticaja trzaj i malo se mora promijeniti način pucanja.......doći će u cm na 60.......
https://www.youtube.com/watch?v=gZUrTU4YxFU&t=13s

Gledam nešto cene FX Ipacta kod nas i "napolju", bistrim i upoređujem...
Jel' moguće da je Impact skuplji kod nas duplo pa čak i malo više u odnosu na druge zemlje?

Glock17 said:
Jel' moguće da je Impact skuplji kod nas duplo pa čak i malo više u odnosu na druge zemlje?

Nazalost na nasem trzistu su skoro sve vazdusne puske pcp , Co2 ili opruga duplo skuplje nego u drugim zemljama a razlog tome je misterija :D :shock:

Glock17 said:

Da vi kolega niste pobrkali lončiće? Nisam gledao cenu impakta kod nas ali sam siguran da ne košta >4000e...

Jeste greška je moja, izvinjavam se.
Kod nas je 2500€, preko na stranim sajtovima konkretno "Krale Shop" 1650€, kada su akcije može da cena padne i na 1200€, u Americi je to još jeftinije. Pozdrav i svako dobro.

Glock17 said:
Kod nas je 2500€, preko na stranim sajtovima konkretno "Krale Shop" 1650€,

Untitled.png

Ja bih rekao da Vi kolega Glock17 niste pročitali do kraja cenu kod kraleta, ili je iz nekog razloga računate bez poreza?

p.s. ne branim nikog, ni naše ni njihove, uvek se trudim da budem objektivan

Users who are viewing this thread

Back