FX IMPACT MK3

Zveki, hoce tvoj impact imati vecu snagu od ovog novog kada se izvadi iz kutije u kalibru .35? Cevke su pretpostavljam identicne? A plenum?

hoće i to drastično, i moj i panijev, jer mi smo od komplet power plenum kita ostavili samo power plenum sve ostalo izbacili i ponovo napravili po našoj mjeri....... i naravno mjerili i preko 260 džula

A kazi mi, hoces da kupujes ovu pusku ili nema smisla, jer ne mozes neki veliki tjuning da odradis?

Idi bre Glok... Pa apsolutno je neuporedivo. To sto je meni zapala cev koja je ekstra precizna sa sporim slagovima je super, ali porediti AT koga je odavno pregazilo vreme i nešto što je poslednja reč tehnike i tehnologije u ovom svetu... Ja Impakta nikad u životu ne bih kupio, jer mi je ružan (o ukusima se ne raspravlja), ali ako Bog da sledeća puca će ipak biti iz te kuhinje, a ne opet Hatsan. Za to što ja želim da dobijem od puške bojim se da je FX prava adresa. Jbga.

Prosto je nemerljivo , to su totalno razlicite filozofije pusaka i nisu za poredjenje .
Verujem da sam ispucao stotine kg dijabola iz artemisa bez dinara ulaganja i meni je super , naravno ko voli ili ima nesto drugo a zadovoljan je super ....

Niste razumeli.
Nisam ja poredio tehnološke prednosti i mane tih pušaka, klase, filozofije, koncepcije, kvalitet itd.
Poredio sam krajnji učinak i poentu, a fakat je da kolega @Ledeni i pored toga što je izrazito skroman i dobar strelac sa puškom od par stotina evra pravi bolje grupe i ima bolji učinak od mnogih sa fx impactom.
Uostalom, uskoro sledi test Impacta na DumDum kanalu pa ćemo da vidimi kom opanci a kom obojci. ;)

zvezdan said:
Savršenstvo
Posebno što ima dva regulatora i što će taj dodatni predregulator biti dostupan za postojeće impakte.Inače sve ono što je bilo aftermarker za mk1 i mk2 je stavljeno u mk3 kao fabrički
Fx je firma koja prati tržište i zahtjeve i poštuje kupce i svaki impakt možeš da dovedeš dje ti hoćeš sa snagom.Meni lično su poslali biranu cijev za .35 na poklon, poslali blok kad ga nije bilo na tržištu i još što šta.....nikad neću promijeniti fx kao firmu....možda kupim još nešto ali impakta nikada neću prodati jer to je daleko daleko najbolja vazdušara ikada po meni...

Ajde kad vec pricamo o tom realnom, napisi zasto si dobio tu drugu biranu .35 cijev na poklon, nisu oni poslali sto te vole...

Sto se tice M3, ispravili su vecinu gresaka/mana koje je imala mk2 i to je odlicno.

johan axelson lično je birao cijev , ovu koju sam imao na impactu u .35 sam poslao paniju da je kidamo na 500 ili 600mm, ovo je zadnji mail koji mi je poslao kad je poslao cijev a voja vjerovatno zna ko je henric......toliko o tome........
a impacta novog neću da kupujem jer neću dobiti ništa što već nemam
a ako uspijem da uvezem pušku novu ,uvešću nešto što ima kundak i liči na vazdušnu a najvjerovatnije daystate

Attachments

• Screenshot_20210416_201505.jpg
    Screenshot_20210416_201505.jpg
    381.2 KB · Views: 2,284
zvezdan said:

Iskreno, ja mislim da Ser.Johan Axelson pomno prati ovaj forum, a posebno tvoje zveki video klipove, analizira, krade ideje, otud i nova reinkarnacija ImpactMK3, jednostavno dali ste mu ideju kako da poboljša MK2 i ispravi greške... ☝🤓

Glock17 said:
zvezdan said:

Iskreno, ja mislim da Ser.Johan Axelson pomno prati ovaj forum, a posebno tvoje zveki video klipove, analizira, krade ideje, otud i nova reinkarnacija ImpactMK3, jednostavno dali ste mu ideju kako da poboljša MK2 i ispravi greške... ☝🤓

jednog dana možda ti ga i dam da probaš....impakta :D :D

Nemam ja tih ambicija, dobre su meni moje springerice.
Nego, ne reče nam zašto si menjao cev za cev u istom kalibru? To mora da je bio neki žestoko ozbiljan razlog? :p

Hahaha...alaj si bezobrazan i dvosmislen... :D

Btw: Nema tu šta kog đa'vla da se proba, ako ti ova druga poklonjena cev grupiše ko ona prva bonsekom cvikana... :D

Momci, ovakve vrste razgovora zaista ne pripadaju ovde, molio bih vas da vasu prepisku nastavite privatno. Smatrajte se upozorenim.

zvezdan said:
johan axelson lično je birao cijev

Iskren da budem baš sam iznenađen. Meni je u fabrici rečeno da je baza FX pušaka njihova tehnologija za izradu cevi. Stav im je da su njihove cevi najpribližnije jedna drugoj (skoro identične) i da zbog toga nikada neće raditi selekciju.

Ovo je čovek koji je smislio tehnologiju proizvodnje cevi i baš se uvredio kada sam pitao da li je moguće da se bira cev. Rekli su mi da (verovao ja ili ne) ni Matu ni Tedu ne biraju cevi.

0011114444.jpg

Users who are viewing this thread

Back