FX Panthera - konačno u Srbiji. Preliminarni utisci i prvo gađanje

pozdrav, jel uspeo neko da registruje Pantheru u srbiji... ja sam samo dobio potvrdu, evo ide 8-i radni dan niko me ne zove... ne znam ako bi je nosio negde s tom potvrdom dal je to ok?!

Dobio si potvrdu da si uplatio taksu i da su ti zaprimili prijavu. Dok ne dobiješ potpisanu prijavu na A4 nisi završio.

u kom smislu registovana, kad si uzeo pusku?! i sta pise na papiru.... ime preizme, marka i model puske i serijski broj?!?
ja sam registrovao 5.5.23....posto su mi rekli da po pusku dodjem 4.5.23... nisam mogao pre...

joj samo da ne potraje dugo tipa 2+ meseca (ide lepo vereme a i čekao sam 3 meseca, mogao sam je iz poljske sam uvesti 10x) videcu s nekim advokatom mozda tamo da dodjem ako budem jos čekao, poznajem jednog vrhunskog! mozda mi to pomogne... nema ovde pravde uopste.

Registrovana je 04.05. u smislu da na A4 formatu papira, pored podataka koje si naveo, stoji i 4rocifren broj pod kojim je zavedena u arhivi.

Ne branim ih, ali pošto je model puške nov, uvek treba da prođe neko vreme da unesu u svoju bazu podataka. Zato izdaju tu, nazovimo je privremenu potvrdu, dok oni ne završe svoju proceduru unošenja u bazu. Ja sam imao taj slučaj pre 5 godina, kada sam bio prvi kupac jednog modela u Srbiji. Čekao sam skoro dve nedelje i dobio. Uzmi u obzir i da su okolnosti trenutno bitno drugačije nego tada.

Vojo, kako ovde nema na listi FX Indy Arrow? Cak sam pogledao i pod samostrelima...rekoh da slucajno tamo nije zalutala :):):) Inace, sam cekao potvrdu skoro pa mesec dana, posto je isto nisu imali na listi ponudjenih, a to je bilo prosle godine. Tako da, nista cudno sto se na nove modele ceka malo vise potvrda.

Vojo, kako ovde nema na listi FX Indy Arrow? Cak sam pogledao i pod samostrelima...rekoh da slucajno tamo nije zalutala :):):) Inace, sam cekao potvrdu skoro pa mesec dana, posto je isto nisu imali na listi ponudjenih, a to je bilo prosle godine. Tako da, nista cudno sto se na nove modele ceka malo vise potvrda.

Na tom spisku je samo oružje koje je prošlo homologaciju. Uvoznik to plaća samo za modele koje masovno uvozi. Za ređe uvožene modele se radi pojedinačna kategorizacija (ne nalaze se na proofhouse).

Ustvari čekamo birokratiju. Čekamo da se nakupi dovoljno papira pa da krenu na put ka kancelariji u kojoj se potpisuju pa da ih tamo neko pregleda i potpiše a to nisu jedini papiri koje taj neko potpisuje niti jedini posao koji radi.

Drugarice (ako ima neka), i drugovi, moram vam se požaliti. Zena tvrdi da me je odrala, a ja izgubio uvid (merlot, zajecarski, domaće). 50m,6.35knockout , to je to što ima i paše na srpskom tržištu.

Attachments

• Compress_20230801_195133_3133.jpg
    Compress_20230801_195133_3133.jpg
    209.5 KB · Views: 46
Za 50m trebalo bi da budu uže grupe…mada retko ko ima sreće sa Knockout-ima u .25…tu je Zan,H&N superiorniji mnogo…

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Druže Zoricu, nema da se kupi, čekam kuma s paketom H&N -a u. 249 i. 250, 36gr i i 40 gr za probu. Ovo je slikano
.251 33.49gr JSB.

Druže Zoricu, nema da se kupi, čekam kuma s paketom H&N -a u. 249 i. 250, 36gr i i 40 gr za probu. Ovo je slikano
.251 33.49gr JSB.

Znam da nema jbg ,ima ljudi mogu da prebace od preko…uglavnom se svi snalazimo od preko…

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Auu... 7-8u to stade na 70m? Svaka čast, nije to samo do nemačkog olova.
Moja knockout patrona od 10tak kom sačme na 100m, 305ms sa 600mm cevi izgleda ovako.

Attachments

• Compress_20230802_075648_8921.jpg
    Compress_20230802_075648_8921.jpg
    153 KB · Views: 39
H&N 36 i 40gr izgleda da baš leže panteri 6.35, 700mm. Probao sam sve od 28 do 44gr, najprecizniji su 40gr na 305m/s ali rade i 34, 36 i 38 (300 do 320m/s). Knockout rasipa kao sačmarica, Zan malo bolji od knockouta ali isto nikakav...

Users who are viewing this thread

Back