Hvala vam drugari. Ovde samo@Sash-a ne znam lično, al koliko sam čitao njegovih postova, dodje mi ko najrodjeniji. Biću kratak (možda). Evolucija Navučenog pacijenta sa lošom prognozom krenula je od Goksija kod Maneta u teretani-zavatio njegov Steyer pistoljčinu, dva puta pogodio zid i seo u ćošak. Boki me video tužnog, aj Srpche probaj Anšic (maco), ja povuko okidač, kreće talas unutra, ko kad klinac prvi put oseti ono mesto, gde se posle stalno igra da ga niko ne vidi, a kažu da je sramota. Za vraga, bata Joca me gura, ajd, nema veze što je za levoruke, čisto da probaš. Ajd (oću opet da dirakm ono mesto)., Walther, "tak", 10,4 na elektroncu. 30% i kuva....I onda bila pauza do Voje, jednom...sekretar mi pruži cezejku, ajd probaj. Nemojte ljudi(mislim, sramota to se ne radi, oće opet onaj osećaj za filing), al džaba...50% žaba kuvana...et ti Voje donosi bacač plamena: aj probaj ovo ti je MK3...puče top, ja zaledjen, ne pomeram se tri sekunde. Sekretar mi već gleda zenice, Voja se vata za 193, što je sigurno, sigurno je...nemojte ljudi, samo me obuzelo...I onda pauza do Arizone...ajd Srpche, pusti debelu, probaj ovo moje sokoćalo, kaže Lane dok se kucamo. Nemoj brate prijatelju i rakija me nagoni, još kad osetim i "ono" tak...Puknem iz Walthera na 25 samo tri puta, samo jedna rupa, samo u arizoni, samo na vetar 2.5m/s. Zaćutim..75% skuvan i prognoza ide u lošem pravcu...Reče mi sekretar. šteta što nisi bio u nedelju Lane doneo HW 100, jooj kakva puška..jooj ne pričaj mi to rodjaće, zbog nje nisam spavo tri dana...80% i kuva, kuva...odoh kod Voje: ja bi Lanetovu, al jaka bre, oču do 25, ne umem ni to, ne treba mi dalje...Evo čovek prodaje...100% i navučeni pacijent predje na drugu stranu.
Osim što sam dobio što sam želeo, upoznao sam divnog čoveka i dodao u listu Favorite pod "Miki"...
A pošto smo mi mala zajednica i sve se zna...
Računam, kad može on, valjda ću moći i ja...lepo odštampao, uramio, stavio na zid iznad kreveta i sad svako jutro kad ustanem, prvo pogledam, pa kuvam kafu... :lol: