FX Streamline

Nije tajna, ja u hobiju nemam tajne i interese. U Novom Sadu, od čoveka koji ima veze sa ronjenjem, boca sa ventilom, gumenom stopom i napunjena na 300bar, 275 Eur, nova, 2018. godište, ručica za nošenje, 1500 dinara.

SandroNS said:
Bocu sam uzeo ovde novu i napunjenu na 300bar za početak. Što se tiče slinga, te šrafiće sam uzeo zbog bipoda ali se nećkam od početka, žao mi bušiti plastiku. Sandbag odnosno pirinačbag imam odavno ;)
ricedbag.jpg

Hvala. Samo da ti stigne fx i rokaj i kači rezultate!

Da li je normalno da kada se karbon boca na pušci napuni na 220-230 bara dobije neku teksturu odnosno bude pod prstima blago talasasta, grbava, onako valovita?
Teaser: 5,5mm, 18,13grain, 892-895fps, 32+ft/lbs

Inače, taksa za registraciju C kategorije skočila na 1650,00 plus poštarina 40,00 din.

P1040913.JPG
Hvala Zvezdanu što za razliku od mene ima strpljenja, plaćam pivo kada se sretnemo nekada.
Od Streamline modela preko Royale stigoh do Impact, čudni su putevi Gospodnji, neko jednom reče :)

Pozdrav svima!Evo napokon, posle dužeg vremena konačno sam postao vlasnik ovog nebrušenog dijamanta. Samo odabrani ljudi na ovom sajtu znaju koliko se radujem ovoj pušci. Sada je predamnom slatki posao oko ovog komada gvoždja i sintetike a o impresijama ćemo kasnije. :D :D :) :) ;) ;) :cool: :cool: :lol: :lol: :p :p

Cestitam na izboru......i ja sam jednu u drvetu pazario ako bude bila kadra da grupe budu bolje od stare cz200 skidam kapu Svedjanki😃

Attachments

• IMAG2245_1.jpg
    IMAG2245_1.jpg
    1.1 MB · Views: 2,763
Prelepa je , drvo mi je uvek lepse , jeste nezno , lako se zagrebe ,ali je ipak drvo. Uzivaj , neka je sa srecom , da ispucas mnooogo dijabola i pravis grupe kao iz snova ;)

Malo se i pucalo 50 pre sumraka

Attachments

• IMAG2263_50.jpg
    IMAG2263_50.jpg
    1.8 MB · Views: 2,718
  • IMAG2262_50.jpg
    IMAG2262_50.jpg
    1 MB · Views: 2,718

Users who are viewing this thread

Back