FX Streamline

Cestitam obojici na streamline-u. Vidim da ce brzo potati vrlo popularna puska.
Zborce ima 6.35, pa sad Jevta uzeo 5.5... evo jos i moj 4.5... sad smo presli igricu :D :D

Pre...

Original.jpg

...posle

Aeron.jpg

20180527_134125.jpg

20180527_134518.jpg

"Radio covek u 'Slobada' Cacak , svakog dana iznosio po jedan deo i umesto da sklopi usisivac....iaspao TENK." :shock: :lol:
Svaka cast , ovo je stvarno next level!

Neka je srećno i berićetno. čestitam jevtari i mpalibrku. Pa mi mu sada dodjemo kao badjanici, zaigrale Švedjanke i pred naša vrata. Ja i dalje čekam novi chrony a biće i utisci svakako...

Magicni trocifreni broj 100 m
Mesto kamenolom u blizini Beograda
Vetar tako tako nema pa ima
Snaga max- pelets jsb jumbo 1.030

Attachments

• IMAG2287.jpeg
    IMAG2287.jpeg
    737.1 KB · Views: 2,750
  • IMAG2281.jpeg
    IMAG2281.jpeg
    725.6 KB · Views: 2,750
  • IMAG2282.jpeg
    IMAG2282.jpeg
    679.6 KB · Views: 2,750
  • IMAG2284.jpeg
    IMAG2284.jpeg
    330.5 KB · Views: 2,747
Tako je to kada se snalazimo kako znamo i umemo. Ja sam ubedjen da ta puška i ti možete drastično bolje samo da nadješ bolji oslonac. Moj zeleni plastični sto sa ukrućenjem na sredini je loš a ovaj tvoj je za dve klase gori :D
Opet, sve to nema veze, bitno je zadovoljstvo a ima ga, to sam siguran!

Slazem se, taj sto je jedna od losijih opcija , imas karavan , znaci ima mesta, vidi nesto od drveta fixno ili od kutijastih profila izvareno ,nema potrebe da je veliko, bitno da ne.mrda ... ovako ces se samo nervirati
A ono, ima stola nema stolice pa kao sedim u autu....to me podseca na mene kad zaboravim stolicicu da ponesem pa parola snadji se... :lol: :lol:

Nisu mi bile pri ruci druze Vojo ovo je bilo cisto da osetm 100 m na ovu jacinu od 40 j.Puco sam na samo 10 uvecanja 5 mil turete nisam ni pipnuo tako da......Moze i bice bolje al za prvi susret male mete na toj udaljenosti meni je ok 😃

uzmeš fx nosače i na najvece uvećanje rokaš........druga dimenzija pucanja, ispočetka sam i ja tako nisam hteo turetima da se igram ali sad je druga priča, zakucam na 32 x i paljba........

Users who are viewing this thread

Back