FX Wildcat MK2 6.35 Laminat sa novom Smooth Twist X cevkom

Poštovane kolege,
večeras sam se malo igrao sa puškom, jedna bitna stvar je, da sam vratio u pušku lakši teg, i sa njim dobio dole navedene brzine, elem šta sam sada zapazio, a to je, da sa dva različita tega, lakšim i težim imam iste brzine na odredjenom pritisku.

brzine:

100 bara 234 ms
110 bara 242 ms
120 bara 252 ms
130 bara 260 ms

Nema nikakvih značajnih promena. Šta se tiče Denisa i njegove puške razlika je ipak zbog dužeg linera.

Nastaviću još da se igram sa pritiscima u nadi da ću doći do boljih rezultata.

Skorpio druže,
na svašta sam nailazio ali iskreno mrzilo me sve detalje da pišem, imam tri tega i malte ne svaki ima svoju priču, jedino bi probao još sa jačom oprugom, da žica bude 1.5mm. umesto 1.35mm. Nedavno sam menjao oprugu na jednoj PCP u cal.25 sa 0.90mm na 1.2mm. da ne prepoznaš pušku.

Znam da ima i ulogu duži liner, ali iskreno sa slagovima u 55 joula mislim da će biti dovoljno.

liner od 600 i liner od 700 ima razlike a razlika :
sa 600 mm linerom je manja brzina 5-6 ms sa istim pritiskom i čekićem na impactu nego sa linerom od 700
u 700 lineru treba valve da je duže otvoren a manji pritisak.............

Malo sam prošli vikend pucao sa wc, iskreno jesam ljubitelj wc i ima za početak dobre rezultate, nastojaću u nekom doglednom vremenu da istestiram slagove na 50m (zabeležim sa video klipom). Brzine su ostale ne promenjene, na pritisku od 130 bara imam 260ms sa slagom, dok dijabolu JSB od 1.175 sam imao u brzini od 300ms. Dve su me stvari fascinirale, preciznost KnockOut-a kao i preciznost dijabole JSB u 1.175 sa navedenom brzinom, na 50m sam gadjao u jednu tačku i slag i dijabolu, razlika je bila u 1 cm.

Iskreno se nadam da ću dobiti brzinu od 260ms na manjem pritisku, ali ostaje ispred nas još malo radova.

Users who are viewing this thread

Back