Galerija

Valjda ubrzo bude vremena da ga ubacim i istestiram... :cool:
IMG-20190517-090626-1.jpg

Prelep dan za pucanje.. iskoristio sam ga maksimalno.. drugar i ja naoruzani do zuba ozarenih lica i osmehom od uha do uha.. Bio je tu hatsan striker 24j , gamo dx 4,5 mm i jedan vazdusni pistolj swis arms 9j sa kundakom.. Dan je krenuo sa testiranjem hatsana u kombinaciji sa dijabolom Sniper Magnum 0,97 g..

Sa 5m doduse ni daska nije pruzila prevelik otpor..

Nakon toga montaza optika na swis arms i upucavanje iste.. doduse kineske, tureti nisu slusali mnogo.
Nakon toga Hatsan ubica optike sa mehanickim nisanima na 20m..

i dve najbolje grupe danas..

ovde nznm sta se desilo sa cetvrtom dijabolom...

Sve u svemu jedan savrsen dan, ne gubim vreme cegajuci lgv-ejca..

livada, cvece, trava, puske, lepo vreme, barski mobilijar - svi uslovi ispunjeni za lep dan.
koja je puska bila preciznija ? gamo ili hatsan

kircan said:
livada, cvece, trava, puske, lepo vreme, barski mobilijar - svi uslovi ispunjeni za lep dan.
koja je puska bila preciznija ? gamo ili hatsan

Gamo je sa niko stirling panamax optikom (ne uslikah lepotana) a hatsan sa mehanickim nisanima pa nije fer poredjenje.. inace grupe su sa hatsanom, iako cev ima mali luft iako se rita ko magare prilicno lepe grupe pravi.. Ok mala je radaljina ali sa 30m ni ne vidim metu a kamoli vise.. Na placu imamo mogucnost pucanja do 42/45m. Jos jednom da napomenem da sam apsolutni pocetnik i prvi put pucam u mete, do sada su to bile konzerve, cepovi i sl.. Inace prva grupa sa 4 dijabole je rezultat drugara (nikad se ne kitim tudjim perjem) a druga gde je jedna dijabola odlutala je moja.. Prilicno sam zadovoljan i jos nestrpljiviji u iscekivanju walthera.. Znam da su dosta isusniji ovo prosli odavno ali isto tako znam da razumeju moje ushicenje.. Sve u svemu savrsen dan. :D

Bravo , nista drugo nego bravo , lepo provedeno vreme .
Lepe grupe , dobro druzenje , razmena iskustava , sta jos treba .
A kada stigne Walther pa se dobro upznate verovatno ce biti jos zanimljivije :D

goxy said:
Uff!Navukli te mangupi!

Ubacen reg, na 130 bari combro cb625 se malo i gubi sa nekim jacim podesavanjem, ali izmjerio je 278 za King Heavy, spusteno na 270 za pristojnih 80J. E jos test, odnosno vremena za tu ekpediciju. :roll:

Konacno stavljen bipod :)

Attachments

• rsz_20190624_163357.jpg
    rsz_20190624_163357.jpg
    325.9 KB · Views: 2,619
  • rsz_20190624_163339.jpg
    rsz_20190624_163339.jpg
    265.7 KB · Views: 2,619

Users who are viewing this thread

Back