Galerija

ja imao jaguara 175 lbs, na mehaniku sam gadjao na oko 25-30 m i uvek gadjam cep flase i pogodim ga, a sa optikom 4x20 sve isto :D samo bolje :p.

Dzony93 said:
ja imao jaguara 175 lbs, na mehaniku sam gadjao na oko 25-30 m i uvek gadjam cep flase i pogodim ga, a sa optikom 4x20 sve isto :D samo bolje :p.

Kod mene je isto jaguar 150lbs, imao sam optiku na njemu, Ali kako sto sam vec rekao previsoko je stajala. Ako menjam duzinu do 50 metara onda se desi i da nista ne pogodim, odnosno strela odleti previsoko, sa mehanikom se to nikada ne desi.... Ipak ko kako voli i kako mu je lakse...

Projekat je jedna mala lepa (u mom slucaju :lol: ) ruska puskica baikal mp512.
Trebace mi jos malo vremena da je dovrsim a cim to bude slede i slicice!

bullpuppcp said:
Projekat je jedna mala lepa (u mom slucaju :lol: ) ruska puskica baikal mp512.
Trebace mi jos malo vremena da je dovrsim a cim to bude slede i slicice!

Kod nas se nesto prodavala,

http://reklama5.mk/Details.aspx?ad=490532

bas sam bio zainteresiran za tu pusku, cekam recenziju. Detaljnu, jel imam jednu futrolu praznu, mislio sam Slaviju 620 ali moze i ovo, cisto za pucanje na mehanicke

To je ta!
Samo sto moja nece biti ni blizu fabricke
Videcete vec!
Za sada se ponosim baikalom!
Sve je odlicno sem okidaca!

moja masinica za brijanje :twisted:

Attachments

• 1.JPG
    1.JPG
    192.5 KB · Views: 6,132
  • 3.JPG
    3.JPG
    252.5 KB · Views: 6,132
  • 2.JPG
    2.JPG
    173.3 KB · Views: 6,132
Taso, kako ti nisan izdrzava trzaj, meni se na Hasi rasklimao okular nakon 1000 metaka, a imam isti scope!

U secanju stoji kao nov :)
Prodao sam hasu nakon 15 neuspesnih dana i puno nervoze. Sad sam srecan covek :)
Trebao sam mozda malo vise da se potrudim..

Ljudi dodajte slike vasih masina. Ima dosta novih clanova i dosta novih pusaka,optika,grupa,meta itd...

Users who are viewing this thread

Back