Galerija

Imam ja nekih slika vazdušnih pušaka, ali ne znam da li bi bio problem da ih ovde stavljam jer se oružje vodi na mog oca? :)

krco said:
@wooyadeen
Druze necu da te lazem ali puska ti je prava perverzija :oops:

Nije nista specijalno, nego si ti opsesivno zaljubljen u turcina!! :lol: Sala mala, mrak puskica, samo jos da je drvo u pitanju...
Kad smo vec kod toga, koliko bi kostalo nabaviti lepo parce turskog oraha i napraviti kundak, mislim samo na parce drveta, ovo oko majstorisanja mora sam covek da uradi ili da plati...

Otvori novu temu u vezi kundaka.

Kao sto ti je cika Admin rekao, otvori novu temu.

A sto se tice galerije, na glavnom sajtu je osvezena sa novim slikama. No ne libite se da kacite jos. Pa i mete, i to cemo da ubacimo!

Evo da postavim nekoliko sličica nove Diane iz različitih uglova. Možda slike nisu tako lepe za galeriju jer nisam vodio računa o pozadini, ali se puška lepo vidi. :D Pozdrav!
9hi5qp.jpg

2wdbp14.jpg

wrynt0.jpg

2j34fw0.jpg

28k507p.jpg

Evo sličice jedne starije mete koju imam. Postavljao sam je i na Lorist ranije. Samo tu sliku mete od vazdušne puške imam, a sada ću malo redovnije postaviti slike jer sam član i ovde. Pucano je sa Dianom 34 Premium na 15m sa naslona. Dojabole su bile Gamo Matcg 0.5g (5 dijabola) i pucano je mehaničkim nišanima. Grupa od prve 4 dijabole je sasvim ok, ali sam posle razmišljajuću da ne pokvarim rezultat baš to i uradio ovim prebačajem. :)

2wf4i1u.jpg

Drvo na ovoj dijani je fenomenalno. Grupa ti je odlična za springera a ovaj flajer je moožda i zbog Gamo dijabola koje su po meni bzvz.

Orahovina se i meni jako dopala, ali sada treba naći neko dobro sredstvo za održavanje. Za održavanje i čišćenje oružja inače koristim Fluna Tec sredstva (nanotehnologija), ali ne znam da li za kundak da koristim to ili neki poseban Schaftoil... Moguće da se ovako nešto desi zbog dijabola. Imao sam tu jednu kutiju i fino mi se pokazala, mada ne koristim Gamo. Po pravcu je dobar pogodak, pa bih pre rekao da je ovo do mene, iz straha da ne pokvarim ovakav rezultat, baš se to desilo. Od dijabola koristim uglavnom RWS Superpoint i Superdome, a imam i nekih ravnih koje koristim za gađanje do 15-20m. Čim uhvatim malo vremena, naštelovaću mehanički nišan na ovoj Diani da meni odgovara i postavljaću slike... :D

Evo i ja da dodam koju sliku

Attachments

• IMG_2983.JPG
    IMG_2983.JPG
    3.8 MB · Views: 5,967
  • IMG_2991.JPG
    IMG_2991.JPG
    3 MB · Views: 5,967
wooyadeen said:
bullpuppcp said:
Evo i ja da dodam koju sliku

Uapsiti i osuditi na težak rad (zbog skraćivanja cevi)...
ko, sta, kako, zasto???? :lol: :lol: :lol:
Ne verujte sve ovom coveku sta pise :lol: :lol: :lol:

Malo smo osvezili glavnu galeriju. naravno vase umetnicke slike su i dalje dobrodosle :)

bull - talk to my hand, cause the face aint listening!

a ovaj Voja nikako da se pohvali sa slikama....
kao da ga nesto sramota...
a mozda i malo vise stidljiv pa mu neprijatno....

Bitje slike kad sve uklopim. Za nekoliko dana. Moram prvo da pomognem drugarima oko nekih regulatora pa će tek onda da dođe cezejka na red...

Mislim da bi bilo dobro da svako ubaci po par slika "grupe"..
na koliko m je gadjano i sa kojim dijabolama..

ja bih postavio slike grupa na 50m nego neki ce da kazu da to samo ispaljena 1 dijabola ili ce da kazu izbusio si papir sa olovkom.... :oops:

Users who are viewing this thread

Back