Gamo black 1000 igt

To se zove prava prodavnica , gde mozes da probas i vidis rezultat. Bravo rojal.si, jos samo da otvorite i kod nas neku mini prodavnicu.

Može se probati svaka vazdušna puška i uvijek kažemo mušterijama istinu o puškama. Ako je nešto dobro, onda je dobro. Ako nije, onda ne prodajemo više. Isto smo u prošlosti napravili s određenima Crosman puškama. Hvala za pohvale, nadam se da nama u budučnosti uspije i to.. :)

caos kratko pa cu da se predstavim kako valja naovom forumu,,imam wishper maxxim igt nekih 6meseci i puska je veoma precizna i jaka napominjem veoma precizna,,bez optike,,,jer ju je slomila, bila je nikko stirling na njoj i brzo sam shvatio da nema na njoj mesta ,,,ali sam ostavio dok nije pukla na dva dela kao igrackica,,e da puska je kalibar 22 ili 5.5,,,do 30m pogadjam sa njom muvu ako treba ehehheh,,dijabole do 1,3g su idealne za nju a naj su 1,1g ,,,ispalio sam iz nje za to kratko vremena ,,ovo znam da necete poverovati ali preko 12000 dijabola, i znam stta pricam. ,,,,i ne razumem zasto je toliko pljujete da nije top kvalitet moguce ali za te pare covek i tek kako dobija rucni top :lol: koji je i jos vemoa precizan hvala i sad cu da na pisem tj da se predstavim

FerencSalling said:
caos kratko pa cu da se predstavim kako valja naovom forumu,,imam wishper maxxim igt nekih 6meseci i puska je veoma precizna i jaka napominjem veoma precizna,,bez optike,,,jer ju je slomila, bila je nikko stirling na njoj i brzo sam shvatio da nema na njoj mesta ,,,ali sam ostavio dok nije pukla na dva dela kao igrackica,,e da puska je kalibar 22 ili 5.5,,,do 30m pogadjam sa njom muvu ako treba ehehheh,,dijabole do 1,3g su idealne za nju a naj su 1,1g ,,,ispalio sam iz nje za to kratko vremena ,,ovo znam da necete poverovati ali preko 12000 dijabola, i znam stta pricam. ,,,,i ne razumem zasto je toliko pljujete da nije top kvalitet moguce ali za te pare covek i tek kako dobija rucni top :lol: koji je i jos vemoa precizan hvala i sad cu da na pisem tj da se predstavim

Muvu na 30 m!!! :shock:

Svaka čast kolega, zaista precizna i dobra puška...👏👌

Nemoj mi reći, pusti me da pogađam, jel' gasni klip u pitanju??? :p

Btw: Dobro došao. ;)

vickast momak ali ocigledno previse je za mene inteligentan i sad mi zao sto sam uopste bilo sta napisao jer ipak nemam pojma,,izvinjavam se i samo napred,,,

FerencSalling said:
Svaka cast kolega, i za broj dijabola i za muvu.
Za ovo i @Goxy ima da se pomuci.
Nego, daj neke slike puskice i pogodaka, grupe... ;) To ovde volimo da vidimo.
P.S.Koja je cena za ovaj Gamo?

FerencSalling said:
caos kratko pa cu da se predstavim kako valja naovom forumu............... ... ............
sad cu da na pisem tj da se predstavim
U novi članovi pozdravljaju još ne videh da ste se predstavili kolega.

Svaka čast za muvu na 30m sa mehaničkim nišanima. Ja lično ne bih mogao da pogodim ni čep od balona za vodu onog od 5 litara svaki put. Kada je sezona muva volim da ih lepim za papir dijabolom. Uglavnom na 25m,a ponekad i na 50m. Doduše ja nišanim sa optikom većeg uvećanja.

:D Odmah u masinu... :lol:
Dobro dosao kolega,da se zajedno borimo sa muvama.Jos nisam uspeo ni jednu,al,sad ce prolece pa cu da se potrudim :D

Vi bata@glale se na 25m sa FWB 300 i sa fiksnom cevi mučite sa muhama, a čovek sa Gamo prelamačom Black1000IGT na 30m ih skida ko od šale "ako treba"... :D
Kažem ja: Gas Piston Rules... :D

Glock17 said:
Vi bata@glale se na 25m sa FWB 300 i sa fiksnom cevi mučite sa muhama, a čovek sa Gamo prelamačom Black1000IGT na 30m ih skida ko od šale "ako treba"... :D
Kažem ja: Gas Piston Rules... :D

:D Bata@Glock,zbog muva sam nabavio Fwb 601,pa i sa njom mi se desi na 15 metara da neka dijabola malo pobegne...Gledaj,9 komada u jednu rupu i onda samo mali pad koncentracija i 10-a u majcinu... :lol:
20210213_162524_copy_1200x1600.jpg

👏👏👏 BRILJANTNO!!! 👏👏👏
Najiskrenije bata@glale ja se tebi divim, sa koliko posvećenosti i entuzijazma pristupaš ovom našem sportu/hobiju.
Zaista svaka čast i od mene duboki naklon. 🙌

Zar nije zabranjeno pominjanje lova na forumu?
Mislim jeste da su muve ali i one su nekakve živuljke makar insekti :)

Niko nije spominjao lov. ;) Spominjano je gadjanje i lepljenje musica dijabolom za papir. Opste je poznato da se u nedostatku selotejp trake, mogu koristiti dijabole za lepljenje muva. :D

goxy said:
Svaka čast za muvu na 30m sa mehaničkim nišanima. Ja lično ne bih mogao da pogodim ni čep od balona za vodu onog od 5 litara svaki put.

Meni nije jasno kako neko uopšte vidi muvu na golim okom na 30m. Postoje dva moguća odgovora, ili se supermen učlanio na forum ili je u pitanju plišana muva sa vašara :)

Ima jos jedna mogucnost, mutacija od radijacije: 99-te svasta su nam bacali, pa je doslo do ovog fenomena

Users who are viewing this thread

Back