Gamo Pellet Compilation Video

Meni se lično Gamo dijabole ne sviđaju uopšte, tu su u rangu MaR dijabola. Probao sam nekoliko vrsta 5.5 i jednu 4.5 i nisam bio zadovoljan.

Put-in said:
Meni se lično Gamo dijabole ne sviđaju uopšte, tu su u rangu MaR dijabola. Probao sam nekoliko vrsta 5.5 i jednu 4.5 i nisam bio zadovoljan.

Sto se tice GAMO dijabola, nemam neke srece sa njim, a ima ih ovde na svakom cosku. najbolji rezultat sam postigao sa COAL WP Field Target. Kada ih pokusam da koristim GAMO jednostavno ne ulaze u cev kako treba. Kao da im je zadnja strana nekako vise sirine za neku stotu...

Gamo dijabole sam probao jedino u 4.5mm
Utisci su da su po mom misljenju veliki "krs" od dijabola
Probao sam razne dijabole cak su mi se i one turske "buvljacare" pokazale bolje od gamo dijabola. :lol:
MAR su mi pravile dosta bolje grupe od gamo (sa kojima nisam ni imao grupe) :lol:
Iskren da budem ocekivao sam dosta vise od Gamo firme generalno.
Nisu im za pohvalu ni dijabole a ni puske!
Mozda sam malo prestrog al sta cu to je MOJE misljenje ;)

Ne znam ja nisam pbobao neke druge marke al ovaj Gamo Pro Magnum i bolje probijaju stvari od ovih domacih sto pravi ovaj iz Zemuna.
Eeee ocrniste Gamo ko da je najgori.Mozda nije za profesionalce,al za amatere mislim da su solidni

Jedno je penetracija a sasvim drugp preciznost dijaboel(pravljenje grupa)
Sve zavisi sta zelis da postignes
Ako zelis da se zezas i razbias flase mozes da koristis gamo dijabole.
A ako zelis da postizes boje rezultate (gadjanje u metu) onda se koriste dobro balasirane dijabole sa visokom preciznosti!
Nije Gamo najgori....

Users who are viewing this thread

Back