Gasni klipovi - cilindri

bojan.ks

Member
Kolege,
Svi smo svesni činjenice da gasni klipovi sve više nalaze primenu u vazdušnim puškama - springericama, i da se fabričke opruge zamenjuju gasnim klipovima, koji daju veću snagu. Ova tema je veoma zastupljena širom Facebook-a.
Podstaknut ovim trendom počeo sam da razmišljam o ugradnji istog, pa me interesuje koji bi mi klip najviše odgovarao.
Hvala.

goxy said:
Kolega koju marku i tip automobila imate?

Ja sam ranije vozio Juga 60, a jedan čovek mi je rekao da vrata gepeka imaju dobar klip koji može da se ugradi u pušku. Ja bih njega stavio.
Jel može dijabola sa njim da ide preko 400 metara u sekundi? Ako može odmah bi ga kupio, i to nov bi kupio u prodavnici "Sve za vaš auto".

Imam ideju 💡
Da proširim ono mesto gde se to stavlja i da ja tu stavim dva komada, paralelno? Kad opalim da ne mož se zaustavi u onaj grudobran. Na 10 kilometra ima da gađam.
Nego, ne rade danas prodavnice autodelova, zbog ovih protiv-koronarnih mera.

Tako je Glock, mani gasni klip odmah pređimo na hidraulične. Čim kupim pušku skidam hidraulipu sa bajka i ugrađujem. Ne da će da bije i to ću ceo dvosistemski da ubacim jer hidrauliku mogu da štelujem po brzini i tvrdoći a gasnom mogu da štelujem pritisak. Kakva ideja pa nema joj ravne. Nemojte samo da širite po FBu jer će da se rasprodaju sve dobre viljuške sa ciklo berze 😁😁😁

@nick88 Jel to pitaš za klip zato što si kupio novu puškicu, a nećeš nama da se pohvališ :oops: ?
Ovaj klip što je @Knife postavio je odličan, ali je predugačak :x .

bojan.ks said:
@nick88 Jel to pitaš za klip zato što si kupio novu puškicu, a nećeš nama da se pohvališ :oops: ?
Ovaj klip što je @Knife postavio je odličan, ali je predugačak :x .

Hahahaha cekaj bre da se razradi malo puska :D
Ali ako ugradjujem nista bez 80 kg 😂😂😂

Users who are viewing this thread

Back