Gde na gađanje

Planiram danas popodne malo do Palanke, ne znam tačno vreme ali okvirno bih krenuo oko 15:30. Ako neko želi i ima vremena može samnom, imam jedno mesto u kolima, ostalo zauzima "nameštaj" :)

Da li neko organizuje neko okupljanje u Bg ili okolini za rekreativno gadjanje i druzenje u skorije vreme?

Iks said:
Da li neko organizuje neko okupljanje u Bg ili okolini za rekreativno gadjanje i druzenje u skorije vreme?

Niko kolega ne organizuje. Moracemo da uzmemo stvar (citaj: pusku") u svoje ruke i da nadjemo neko pogodno mesto u okolini BG-a za gadjanje. Ja sam pisao o nekim lokacijama koje su mi delovale bezbedno. Neke sam obisao i razocarao se. Sada imam jednu pre Pančeva da obidjem, iz satelita deluje dobro. Ukoliko ti imas ideju ja sam otvoren za dogovor.

Ma naci cemo neko mesto gde ljudi ne zalaze. Ja u streljanu mogu da idem samo za vatreno oruzije.
Za vazdusnu pusku uzivanje mi je da se smestim u neku prirodu, hlad, hoklica, stocic, sedis, pucas, pijes sokic :)

Ukoliko budem mogao za vikend da se provozam da proverim tu lokaciju kod Panceva...

Moraću i ja da se bacim u potragu po Beogradu i okolini. Bilo bi dobro da nađemo neko
fino mestašce da možemo da se skupimo i malo isprobamo različite puške i okrenemo neki
roštilj i pivce, dva :D
Ako znate nekoga ko ima neki usamljeni plac ni to ne bi bila loša varijanta za gađanje.
Ja i dalje gađam u dvorištu ali sem što sam ograničen veličinom placa, imam i dve zgrade
sa svake strane pa može da se nađe neki pametnjaković da me prijavi i da mi napravi problem :oops:
Često sam na biciklu, već mi par mesta pada napamet pa kad me put navede proveriću situaciju pa javljam
kako stvari stoje ;)

Ja sam prcesljo sve uzduz i popreko i nema gde nisam pucao....Stekova ima dosta al nikad nisam otisao i pucao 3 sata nego taka taka i sledece mesto

jevtara said:
Ja sam prcesljo sve uzduz i popreko i nema gde nisam pucao....Stekova ima dosta al nikad nisam otisao i pucao 3 sata nego taka taka i sledece mesto

Izgleda ćemo morati ko Prle i Tihi , dodjemo, ispucamo par dijabola i begamo :lol:
Izem ti ove naše zakonodavce, dozvole kupovinu ali ostave samo mogućnost gadjanja u streljanama :roll:

Izgleda prelepo ambijent uz Drinu, za pucanje i uzivanje.
Na prvoj slici se u pozadini vidi put predpostavljam B. Bašta - Perućac....da znam kada tu budem vozio da ubrzam da me ne ustreliš :)

Pa znam taj kraj....imam vikendicu na Tari (Kaluđerske bare), tako da cesto idem tim putem na Perućac ili Vrelo ;)
Nazalost ove godine mrka kapa :(

U blizini Bg

Attachments

• IMAG2426-1254x1689.jpg
    IMAG2426-1254x1689.jpg
    381.6 KB · Views: 5,697
  • IMAG2425-2309x230.jpg
    IMAG2425-2309x230.jpg
    104.7 KB · Views: 5,697
Informacija za zainteresovane iz BG-a.
U Beogradu sam pronasao "PCP friendly" streljanu Tiron.
Streljana ima dva tunela od 25 i 50m (mislim da je to jedini tunel od 50m u Bg-u). Streljana se nalazi se krugu bivse fabrike Trudbenik (Slanacki put 26).
U tim tunelima je ranije bila ciglana.
Apsolutno vas niko nece popreko pogledati ako dodjete sa vazdusnom puskom :).
Streljacka pozicija je 800 din/sat.

streljana2.jpg

Kod mene u kraju okolina Vrsca veliki plac (drugarov) ,do 200m duzine.Ako je neko raspolozen za druzenje dobrodosao.

Blago vama, vi imate zatvorenu streljanu, ja bih pola plate potrošio na život, pola spičio na dijabole i pola na sate tamo :D

longrifle said:
Imas streljanu u NS 50m

Ako misliš na gradsku streljanu preko kanala, situacija: kada sam došao da pitam za gadjanje gledali su me kao da dilujem drogu uz komentar da nije za vazdušno već za pravo (vatreno) oružje, uputili me na onu preko puta sajma (10m, D kategorija) i rekli mi da se kulturno udaljim. Ako ima neka druga za koju ne znam, rad sam naučiti :)

Users who are viewing this thread

Back