GSG WF600 P -10 m benchrest, samo prednji oslonac - Excite Plinking 0,475 g - 196 m/s - 9 J - 6x42 optika sa prilično debelom končanicom
6 dijabola, prva u 8-cu, korekcija optike i onda 5 komada u centar - CTC 10 mm
Najjeftinija puška + najjeftinije dijabole
View attachment 19700
Puškica prva liga za te pare.
Problematičan je prednji nišan ,hoće ta plastika da pukne (meni je pala pravo na nišan) a nov košta 3600 din u Top Gun-u.
Doduše stajao je ukoso kada sam kupio pušku (tako je na skoro svim kinezima) pa sam ga skidao i centrirao...Skidao sam taj prednji nišan i centrirao na sve tri kineske puške koje sam imao.
Evo kako sam rešio problem puklog prednjeg nišana.Ovo gore umesto mušice je kovanica od 1 dinar i nosač lampe za noćno gađanjePuškica prva liga za te pare.
Problematičan je prednji nišan ,hoće ta plastika da pukne (meni je pala pravo na nišan) a nov košta 3600 din u Top Gun-u.
Doduše stajao je ukoso kada sam kupio pušku (tako je na skoro svim kinezima) pa sam ga skidao i centrirao...Skidao sam taj prednji nišan i centrirao na sve tri kineske puške koje sam imao.
Problem je na toj daljini štelovanje paralakse.Ako puška stoji mirno a ti pomeraš oko i istovremeno se pomera končanica nije to dobro...GSG WF600 P -10 m benchrest, samo prednji oslonac - Excite Plinking 0,475 g - 196 m/s - 9 J - 6x42 optika sa prilično debelom končanicom
6 dijabola, prva u 8-cu, korekcija optike i onda 5 komada u centar - CTC 10 mm
Najjeftinija puška + najjeftinije dijabole
View attachment 19700
Evo kako sam rešio problem puklog prednjeg nišana.Ovo gore umesto mušice je kovanica od 1 dinar i nosač lampe za noćno gađanje
Mrzi me da fotorafišem metu( 12mm grupa na 9metara)

Plastični drzač donje poluge integrisan sa prednjim nisanom je baš loše rešenje. I meni je pukao.Evo kako sam rešio problem puklog prednjeg nišana.Ovo gore umesto mušice je kovanica od 1 dinar i nosač lampe za noćno gađanje
Mrzi me da fotorafišem metu( 12mm grupa na 9metara)

Odakle vam te brzine/energije? Ja sam testirao dva primerka tog modela (oba kupljena u Capriolo-u, moj ima serijski br. 172222....ukupno 16 cifara a na kraju "J"). Oba primerka izbacuju dijabolu "Sport", tesku 0.53 g, pocetnom brzinom od 155-157 m/s, sto daje 6.3 - 6.5 Dzula.
Jesu li dobro "osusene", to jest, ima li "dizelovanja"?

Jedna ispravka - ID crvene opruge (medium load - snaga opruge 65 kg) je 9 mm, zato mora na strugu da se vođica skine sa 12 mm na 9 mm da bi pasovala za ovu oprugu. Takođe između dve opruge ide podloška fi 9 mm, spoljna mera 18 mm.Dve opruge sa Ali-ja OD 18 mm, ID 12 mm, 170 + 50 mm, metalna vođica iz Subotice, ID dorađena za ovu oprugu i transfer port smanjen na 3,2 mm:
View attachment 19714
View attachment 19716
View attachment 19717
Čitajte sve što je napisano na forumu, dragocena su iskustva starijih članova nebitno sa kojom puškom su se bavili !
Evo da javim ,stigla opruga u najboljem redu...Welcome to Airgunspares & The Countrystore Gunshop
Airgunspares & The Countrystore Gunshop. Gun spares for hundreds of airguns, no matter how rare.www.airgunspares.com
Evo baš sam danas od njih poručio
Titan xs no 6 oprugu
Koštaće me sa poštarinom iz UK 3200 din
Vidim imaju delova bruka...
Bio si u pravu.Danas sam u MP Tropicu uzeo JSB Simply i Jsb Target .Baš precizne!Druze samo ti puckaj i zezaj se i vezbaj. U tome je i najveca carProbaj Jsb simply kao jeftinu alternativu, a dosta su precizne
SM Spring-meister
Bio si u pravu.Danas sam u MP Tropicu uzeo JSB Simply i Jsb Target .Baš precizne!
Primetio sam da je Straton dobar u svim kineskim jeftinim puškama ali ove su još bolje...
Za Simply 650 din 500 kom. ODLIČNE