Hatsan AirMax .22 cal

:shock: :eek:
pa brate ja sa Dianom pucam iz ruke bolje na 30m......to je stvarno katastrofa
nadam se da je neka glupost u pitannju , opet to je hasa out of box , pretpostavljam da ce sa malo dorade i pravim dijabolama to sve biti kako treba
ovim modelom gadjati na 25m je bespotrebno , sto rekose ljudi , do 70-80m je CZovo polje, hasa bi trebalo da sluzi i do 100, verovatno ne tako precizan kao Ceh , ali mnogo bolje od tvog slucaja......nadam se da necu biti ni ja slicne srece, preostaje mi strpljenje do prve prilike kada cu se i uveriti u mogucnost iste.
probao sam je na 30m , 50 , 80 i jedan hitac na 100tinak metara i bio sam zadovoljan , ali nisam gadjao u klasicnu metu , nego improvizovane mete-flasa, kutija , sisarka......koristim optiku sa uvecanjem 9x , pa za vece daljine i nemogu da cekujem bog zna sta , ali sve u svemu srce mi je puno, samo jos hasu da napunim..... :mrgreen:
a za punjenje, da , CZ je mama na vise polja

Nego zna li neko jel mogu recimo da uzmem cev 6.35 i nju da stavim umesto 5.5, tj da imam da menjam po potrebi?

Mora i pellet probe da se promeni, e sad ne znam koja je razlika u transfer portu, opruzi čekića i samom čekiću, za to treba proveriti tehničku dokumentaciju. Definitivno ne možeš po "plug and play" sistemu da zameniš samo cev i da pucaš.

Zna li neko mozda jesu li iste cevi na at44 i na airmax, ili bullboss recimo...zanima me da li bi recimo mogao da stavim cev od at44 na airmax...?

bullboss i airmax imaju 585mm cevi kao at44 long. Samo ne znam da li je breach isti. Slikaj zadnji deo cevi pa da vidimo. Ili pitaj u hatsanu.

Slikacu kad budem imao vremena da je rasturim...po nekim slikama koje sam ja video cini mi se da su iste...trazio sam ovima iz grofa da mi nabave lw cev ali kazu da lw long ima ali za at44, a za ovu kao nema lw cev, ne svidja mi se to kako zvuci, tako su njima rekli ti od kojih oni nabavljaju....a ja sam lepo video klip na yt airmax sa lw cevkom...

valjda se vidi ovde sta treba

Attachments

• 20170701_170419.jpg
    20170701_170419.jpg
    4 MB · Views: 4,758
  • 20170701_170731.jpg
    20170701_170731.jpg
    4 MB · Views: 4,758
obicna long cev je 17 000, a lw 25 000 din, stim sto za airmax nema lw, samo obicna...da nisu ove cene malo povisoke?

sta se kod tebe desava sa maxom?
daj ispali 5 grupa po 5 dijabola ili ceo magazin pa stavi slike da vidimo .
pucaj na 30 ili 50 metara , interesuhe me kako to izgleda kod tebe

Vise ne mogu da znam sta je, jer sam budala pokusao "recrown" da uradim i izjebao stvar, tj mislim da sam ga sad dobro odradio, ali mi je trebalo dosta vremena da bi provalio najbolji nacin da to odradim i samim tim sam skratio cev za 1cm ali ovo i dalje lose grupise, a i nisam ocekivao da ce biti bolje grupisanje posle mojih prepravki...ne mogu da pucam bez prigusivaca da vidim dal me on zeza jer se bukvalno cuje kao mk bez njega, nemam ni hroni pa da proverim brzine...sad trenutno nemam gde da pucam, necu imati prilike ovih dana to da proveravam opet...ali sam video jos nekog hatsana sa istim problemom, ne moze da grupise ni sa jednim dijabolama...

sad kad si vec sam radio izjebao si garanciju
probaj da resis nekako ili kupuj drugu cev, nema druge , ali vidi kontaktiraj HATSAN na mail , i vidi sta oni imaju da kazu po pitanju svega i LW cevi, trebalo bi da moze da se naruci i saceka neki mesec.......
voleo bih da mogu da pomognem....

Bez garancije sam ostao jos odavno kad sam sam rasturio pusku da bi sredio ono sto mi curi vazduh, a i ne bih je svakako nosio pod garanciju, pre bih je bacio...a za cev sam se vec dogovorio sa ovima iz grofa...videcemo jos sta ce biti...

Milose nisi trebao odma na cev... K'o sto si sam reko najbolje je bilo da si pokusao bez shroud-a negde gde to mozes.
I sad ti nije kasno da proveris kako si odradio recrown

Znam da sam trebao, nije to trebalo da se dira, hteo sam samo malo da pipnem i posle je to krenulo :-D a cim sam ja uspeo 2, 3 puta da napravim extra grupu pre toga znaci da je vrlo verovatno nesto drugo u pitanju...zanimljivo je jos to da sam najbolju grupu slozio kad sam napunio do 200 bari i prvih 5 dijabola najbolje grupisu, takodje posle mojih prepravki isto tako nesto oko prvih 5 dijabola grupisu najbolje i posle se siri...

Da li je ovo normalno da bude ovako kao da je izguljeno ili to dijabola kaci? Ovo je ono sto se zavrce na kraju shroud-a...i ista linija kao ova ima sa suprotne strane...to bi vlasnici hatsana mogli da mi kazu da li je i kod njih ovako...

Attachments

• Screenshot_2017-07-10-11-07-12.jpg
    Screenshot_2017-07-10-11-07-12.jpg
    3.7 MB · Views: 4,631
Auuuu ja sam tek sad pročitao starije poruke. Ne bih sad da ti solim pamet ali... Da li si to kačenje napravio ti nestručnim čeprkanjem ili je to bilo ranije... To je sad manje važno.

Users who are viewing this thread

Back