Hatsan AirMax .22 cal

Ne, ovo je bilo pre nego sto sam ista pokusao da prepravljam u vezi cevi, ovo sam primetio kad sam cistio cev pa sam skidao shroud...

Ne znam iz kog razloga kaci to, bez shroud-a ne mogu da koristim pusku, preglasno se cuje...mada kad stavim shroud on mi nateze cev na dole kako se secam, ali ima taj neki deo unutra sto se zavrce na cev i tacno je centrira da ide kroz shroud...

Sve si sam rekao, ako nateze cev moguće da zato i kači. Ja sam alergican na to. To je poznata boljka kod cz200, zato stavljamo širi barrel band ili razbušujemo postojeci. Rusi su izmislili citave sisteme za to (na cz200). Elem da ne oftopikujem dalje, probaj ti to da reklamiraš. Napravi se mutav, vrati i kazi da ne radi kako treba...
Druga varijanta je nova cev (pošto si verovatno uništio čok na staroj).

I treća je da lepo otkriješ šta nateže cev i otkloniš problem (mozda to popravi ukupno stanje...)

Od reklamacije nema nista jer sam im vec rekao zasto narucujem cev, dakle cev svakako nabavljam drugu ali ako ga zajebava to natezanje onda ce to biti isti problem i sa novom cevkom, znam tacno sta bi trebao da prosirim da bi to bilo kako treba, ali ne bih to da diram, prvo cu da vidim kad tad kako se ponasa bez shroud-a, sad vec moze da zeza to sto sam ja radio recrown, mada sam uspeo solidno da grupisem posle te prepravke prvih 5 dijabola, bitno je da zadrzi bar neku konstantnost u grupisanju, ovako je nekad dobro nekad katastrofa...i kao sto sam pomenuo ranije, mislim da ima tu nesto vezano i do toga na koliko bari gadjam, jer mi je zadnjih par pokusaja najbolje grupisalo iz prvih 5-10 dijabola i posle se siri, nzm dal je to neka slucajnost, mozda i nema nikakve veze sa tim...nema se alata za proveravanje pa je sad sve nagadjanje...

stvarno mi ke zao sto imas muku sa hasom , on stvarno moze puno da pruzi .....
nadam se da ces na ovaj ili onaj nacin stvar vec resiti !

Hvala sash sto brines :D nego vidi nadji moju zadnju sliku sto sam postavio, i kazi mi da li kakvim slucajem isto to vidis na tvojoj pusci...

ja moju jos nista nisam dirao
nemam alat , a i nisam od onih kojima sve ide od ruke :
znam da koristim i tu se sva moja znalost zavrsava :mrgreen:

Ma to ti je na ustima cevi, tj prigusivaca, pogledas dal se poznaje na onoj rupi da li ima nesto izguljeno...ne treba nista da se rastura, samo da puska nije napunjena kao na filmu dok viris u cev :lol:

lose vidim , ali ima nesto kao kod tebe duzine oko 2mm
prazan mi mob , slikacu kasnije
sorry , pglu sam :lol:

Cekam da nabave drugu cev, ovu sam batalio...ali sam prilicno siguran da ce i sa novom biti isto...ako tako bude ja stvarno nemam vise volje da se zajebavam sa tom puskom...

Tesko da moze napamet.. To ko ima iskustva i znanja oko toga da koristi pusku dan dva pa da jednu po jednu stvar eliminise dok ne nadje problem...

Milose da ne citam sad unazad mnogo, secam se da sam te savetovao da probas da grupises bez shroud-a.
Da li si mozda probao

Sa ovom cevkom vise nema smisla da ista pokusavam jer sam pokusao recrown i skratio je 2cm pokusavajuci stalno da ga odradim sto bolje, msm da jurim sad nekoga to da mi odradi ne mogu, a da ista pokusavam sa njom onda ne mogu da znam do cega je...cekam drugu cev da vidim sta ona kaze, a i nju jedino mogu da testiram bez shroud-a, chrony nemam, a da ga kupujem zbog ove puske necu sigurno...

Users who are viewing this thread

Back