Hatsan AirMax .22 cal

Ja bih možda u tvojoj situaciji , ako mogu finansijski da podnesem , kupio drugu pušku i uživao u pucanju . A kada stine deda mraz kompletiram Maxu i onda odlučim da li da zadržim obe ili prodam jednu. Divim ti se na strpljenju. ....

Ako je istina što je neko pisao na forumu, da je Grofu oružje na carini , trebalo bi i da je tvoja cevka tu negde ? Iskreno se nadam da je tako .....

Ja sam pisao o tome, bio sam u Grofu, kupovao municiju. Gazda mi je rekao, bio je u tom trenutku u prodavnici, da im je roba na carini i da će biti u prodaji od srede.

Ajde sad da lupim pa kako prodje...zanima me da li neko od vas iz grupe moze da nabavi ovo:
http://arms.bg/en/product/3457/barrel-for-pcp-air-rifle-hatsan-at44-long-lothar-walther.html?CurrencyID=2
Nisam nikad nista narucivao van Srbije tako da tek ne bih znao kako ovo da nabavim i da li je uopste moguce nabaviti samo cev, kako bi to islo preko granice...reko mozda neko od vas sto nabavljate puske i delove za puske van Srbije zna nesto o ovome...?

Ma kod njih sam i narucio cev, ali jos u julu mesecu i stalno me zavlace sa nekim pricama, to je trebalo odavno da stigne...zato sad gledam postoji li drugi nacin...

Druze, moj ti je savet da to rezervišeš, kao i još neke sitnice (prigušivač, rezervni okvir, kutiju za pušku, opasač itd), odeš lepo na dva dana u Sofiju turistički, kupiš sve to i ćao.

Ma kakvi to druze :D Cekacu ove iz Grofa ako nista drugo...samo lazu me garant, od jula meseca kad sam je narucio pa do sad nije stiglo nista iz turske osim nedavno par pcp puski, kao stiglo je samo 10% robe od narucenog...

Da sam prvo čitao tvoju muku ( pre kupovine ) , mislim da ne bih kupio hasu ( kod dotične firme ). Ovo je žešća anti-reklama , nebitno čija je greška - jednostavno to su stvari koje su nedopustive. Da daju precizan i nadasve iskren odgovor kada možeš dobiti određeni artikal sve bi bilo drugacije Ovako ispada kupi , a posle se hebi kako znaš u prevodu.
I nisi usamljen slučaj , to sigurno.
I pusti price dobri su..... -prodavci su ok , kulturni -gazde isto , dobri su to ljudi.. ALI.......jesu dobri , ali su po nekim pitanjima ocigledno nemarni i bezobzirni. To nije profesionalizam , ili jeste, al' po naški! Tužna slika :(
P. S.

Ovo tvoje čekanje kao Srbija i ulazak u EU , ulazimo u za 5 do 7 godina.....to se priča još od 2000.ih.......kažu ko čeka dočeka ........samo I ostari u međuvremenu. ...

Cuo sam se juce sa njima, navodno treba neki delovi da stignu do nove godine, ne znaju da li ce cev moci da stigne sa tim...rekao sam im da ih pitaju, nek vide sta se desava jer nije mi jasno ako je vec jednom stiglo nesto robe i sad ce opet da stigne a moja cev verovatno nece koja je narucena pre punih 5 meseci, kako neke druge stvari mogu da imaju veci prioritet od necega sto je naruceno pre skoro pola godine...i sad ako ne stigne u ovoj turi, mozemo ladno da zaukruzimo jos sigurno 2,3 meseca da nece biti nicega...

Users who are viewing this thread

Back