Hatsan AirMax 6,35mm

Nema vetra,mozda vrlo ,vrlo malo , nego ja nisam dobar strelac, puska nije regulisana i ono sa cega pucam nije bas stabilno..... i ne mogu da setim jos izgovora .... :lol:
Inace pucam sada od nekih +¬ 150bara do 110 od prilike , boca prazna, pa je i tu muka,.....mislim da bi mu regulator nastelovan na nekih 135bara (+-5 bara) legao kao budali samar, jer je tu nekako naj naj konzistentniji....

.1527791878394-1185319314.jpg
Evo retultata vecerasnjeg meraka,, levo papir 36hitaca ,
desno papir 55 hitaca , s leva na desna. , prva merica 5 hitaca , ostale po 1 hitac, metica promera 20mm.
Hebe me "postolje" , a i moj vid je sve losiji....
Treba uzeti kvalitetne nosace, dovesti optiku u mehanicki/opticki centar, staviti libelicu, kupiti dzakove za pucanje i to bi bilo za pocetak dovoljno. Ako odustanem od prodaje Maxima, onda i regulator ...za sada nije u opciji , za moje potrebe ob radi oslicno.

Hvala drustvo , nije to bas nesto , mala je razdaljina, ali sve ukupno sam zasovoljan....zao mi je sto nemam kucne uslove za vece saljine, ali sta je tu je, bitno da se vezba ;)

Evo jedne od veceras, ista meta, odstojanje... red .gde stoji dijanola je pucano Kingom , ostalo je Heavy, s leva na desno prva jmetica je grupa od 5 komada, ostalih 4 metice su pojedinci. Zadnja dva reda su povukla u levo jer sam nesto dotezao nosace i kundak....
15278791254731015882440.jpg

Damas se puckalo jos malo,onoliko koliko moze da se "nacedi" vazduha iz boce.
Definitivno za precizno pucanje donja granica je 125bara, ispod toga spred je veci i tada je ok za plinkanje sve do 100tinak bara....kao sto sam ranije pisao izmedju 130 i 140 da se nasteluje regulator pritiska i ovaj turcin je ozbiljan takmac i sa vise puta skupljim puskama. Ja za sada nemam tu potrebu, ali ako odustanem od prodaje to bi moglo da se desi
Evidentno je sta sam gadjao , uglavnom bih to i pogodio gde su promasaji zaredjani to je bio znak za ponovnu dopunu spremnika za vazduh i odmah bi sve ponovo bilo kako treba.
Probne su posluzile svrsi , a ostale metice vidite i sami, sve su pojedinacni hici , samo je metica broj 2 grupica od 5 komada.
Daljina/blizina 21 metar, 'ebi ga , takvi su (ne)uslovi., voleo bih u nedelju da odem na TRAP i ozezem na koju desetinu metara dalje ,ali sam i dalje bez tockova :evil:
Evo vecerasnjeg rezultata
20180606_203334.jpg

Ma stavi regulator nasteluj i nemoj da je prodajes .Ovako je dajes u bescenje a puska ti je top jaka i precizna.Taman ste se upoznali......Ja sam u moju sve ugradio i da nisam pozeleo jacu ne bi je prodavao
Tek kad stavis reg videces sta radi i kako je predvidiv pogodak😃

Što više gledam tvoje mete mišljenja sam da ne trebaš menjati pušku. Jedino ako ti je dosadila pa bi nešto drugo. Ta dosada je i moj greh. Kada nešto dovedem u stanje da više ništa nemam da čačkam i da "podešavam" smanji mi interesovanje :( i poveća rupa u novčaniku.

Obojica ste u pravu, ali.....puska je dobro , ne prodajem je iz skrivenog razloga, ali ne bih javno o razlogu... eecimo to ovako.....jednostavno ne drzi me ni mesto , niti bilo sta drugo, takva mi je priroda(i drustvo).....kao sto rekoh , videcu kako zivot nosi, nista na silu.....samo veci cekic....

Malo da odmorim JSB..... :D
Samo da resim prvo vazduh :mrgreen:

Attachments

• 1528445653049-1789942450.jpg
    1528445653049-1789942450.jpg
    1.4 MB · Views: 3,286
Magnum Jagodina, cena je kao sto vidis, narucio juce, danas stiglo :D. Imaju i dobeu ponudu u kalibru 4'5 & 5,5 , H&N kao i JSB

sash said:
Magnum Jagodina, cena je kao sto vidis, narucio juce, danas stiglo :D. Imaju i dobeu ponudu u kalibru 4'5 & 5,5 , H&N kao i JSB

Hvala za info. Poslednje dijabole sam uzeo preko MP Tropica i stigle su tri oštećene kutijice, po boku ulubljene a dijabole unutra mahom krive. Imam od tada fobiju što se tiče brze pošte :(

Te H&N dijabole su dosta matore i jako smrde kad se otvori kutija plus su neprecizne,to je moje iskustvo sa njima jer sam ih nedavno bio uzeo 2 kutije da probam na EDgun short :)
Moja preporuka je da uzmete H&N Grizly pa da vidite sta je zlo sa manjim padom 0.07BC naspram JSB i ostale pizdarije :D

Svaka cev preferira drugu municiju, probao sam samo jednu kutijicu prosle godine ,tek smo se Maxim i ja upoznavali pa rekoh sebi da probam ponovo ,..,,a sto se rice starosti, mislim da je za municiju nebitno, bitno je sta papir kaze, a obicno je to JSB :cool:
P. S.
Kako EdGun prihvata H&N?
Koju municiju preferira?

Users who are viewing this thread

Back