firefox
Member
A da se ti nisi uplasio nasih vrhunskih rezultata... :lol: :lol: :lol:bullpuppcp said:Drugari mislim da se zanosite sa tom visinom nosaca da li je 2mm vise ili nize.
A da se ti nisi uplasio nasih vrhunskih rezultata... :lol: :lol: :lol:bullpuppcp said:Drugari mislim da se zanosite sa tom visinom nosaca da li je 2mm vise ili nize.
Bice valjda nesto...bullpuppcp said:ja bih te rezultate voleo da vidim na nekim skupovima!
blizi se prvi skup ove godine pa spremajte se polako da odmerimo snage![]()
nekada i ta 2mm mnogo znace![]()
Nego za te od 40j+ mora da se naprave posebne mete ehheheh
Na ove obicne padajuce mete gde god hasa da udari one padaju!!! :mrgreen:
bullpuppcp said:Posto je BC kompleksna stavka a racuna se da vecina vazdusara koja je koristi nije previse zahtevna i gadja na relativno malim daljinama (najcesce do 50m) uzima se neka srednja vrednost kao i komercijalna formul BC=SD/i i zato se na vecim daljinama ne poklapa.
bullpuppcp said:Strelok je dosta bolji program za takve stvari
uzgred meni sa hevi 4.52 i 870fps i zadatim koeficijentom prepisanim iz chairguna vrsi posao odlicno i daje tacne rezultate
Jednostavno je. Ako pogledas sta je stvarno scope height (perfektno objasnjeno na prvoj strani), jasno je da se svakim klikom na optici iz bilo kog razloga (gadjas na razlicitim rastojanjima koristeci holdover, ali hoces danas da pomeris nulu sa 25m na 33m i sl., ili gadjas pomocu klikova, uvek krstom u centar) realno ne menja samo zero range nego i scope height.tasa90 said:Kako to scope height nije stalna velicina ?