HW 97K tuning ili ti provera znanja stečenih u postu “Weihrauch springerice”

Evo još jedno pucanje današnje, bukvalno otišao na tavan, seo za sto i ispalio 10 dijabola. Moram na veće daljine da idem da vidim šta može puškica...

9a991dc7d2f705d9145dff8cc32dc851.jpg

Ovo sa tbt kitom, folijom i 16j?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Slušaj ti intergalatički pekarski proizvodu, kreni već jednom na tih 15-dvajes ili već kolko metara, nemoj ove dosadne grupe od 6mm da nam stalno podmećeš, aj da vidimo malko da ti zadrhti ruka...😂...brate, osećam kako se u mene uvlači osećanje stida kad poredim svoja dostiguća...

Slušaj ti intergalatički pekarski proizvodu, kreni već jednom na tih 15-dvajes ili već kolko metara, nemoj ove dosadne grupe od 6mm da nam stalno podmećeš, aj da vidimo malko da ti zadrhti ruka......brate, osećam kako se u mene uvlači osećanje stida kad poredim svoja dostiguća...

Nabudzio 97icu i pucka sa 10mMora to on lepo da izvuce na neku duzinu da se lepo iznenadi ljudski koliko mi je tek tad dobra svabica

Sent from my iPhone using Tapatalk

Malo morgen..kad ti udari inat u glavu, gotovo je sa zenom, decom, kumom, bratom...dok ne napravis tih 6mm na 25, ne vadis se sa livade....

Sent from my SM-A336B using Tapatalk

Malo morgen..kad ti udari inat u glavu, gotovo je sa zenom, decom, kumom, bratom...dok ne napravis tih 6mm na 25, ne vadis se sa livade....
emoji23.png
emoji23.png
emoji23.png
emoji23.png
Upravo to, gledam svakojake YT snimke, pucaju ljudi na 50m, sa zescim PCP zverima i onda pokaze grupu 10-15mm i kaze to je odlicno?!! Ja brate poludeo ako mi ne bije u 5mm...psujem i konstruktora i prodavca i svu blizu i dalju im familiju, ali, ja, pogresio nisam i to ne dovodim u pitanje! E to ti je kod coveka kada proradi inat i sujeta, a fala Bogu, mi smo ti poznati po tome na izvoz :):):)

Sent from my SM-A336B using Tapatalk
ne kazem da nece biti borba, nego nekako volim da suzim, sad bar znam da nece biti do puske 🤣 a samog sebe cu unistiti, tu nema price, ali je bar puska bezbedna 🤣

Users who are viewing this thread

Back