Idealno mesto za pucanje.

Moze, idemo da razapnemo sator kod voje u dvoriste. Ima da nas izbaci posle mog hrkanja ili da me oLEŠI :)

Ja koliko znam on u svom posedu ima voštane čepiće za uši,pa eto prilike da ih iskoristi :lol:

Svaki put kada pogledam neku od slika, ja zabalavim kao vepar pred parenje, kakva Nirvana.....
Otvaranje?

kircan said:
Moze, idemo da razapnemo sator kod voje u dvoriste. Ima da nas izbaci posle mog hrkanja ili da me oLEŠI :)

Hmm..... Da da, bolje se čuvaj...... Čiča oopasno Leši.... 😎

06.07.2019. Otvaranje strelišta u Obrenovcu! Prvi skup ove godine. Pucanje, upoznavanje a pre svega druženje. Uživanje u prirodi! U planu je da ispečemo jedno prase i da se malo opustimo. Svi članovi ovog foruma su dobrodošli. Slobodno povedite drugare (ljubitelje) vazdušnih pušaka, da nas bude što više. Početak skupa od jutra do večeri. Mi smo tamo od 07h. U slučaju loših vremenskih uslova, skup se odlaže.

Jedno pitanje ... moze li na viver ili watsup neko da pusti lokaciju. 0652856800

Trebalo bi i ja da dodjem,pa me zanima takodje lokacija.Moze na pm.

https://www.google.com/maps/place/44%C2%B036'59.2%22N+20%C2%B011'03.4%22E/@44.616444,20.184282,18z

Dolazim i ja 90%, verovatno ce i moj brat doci, jedan od onih sto gadjaju bolje od mene.

kircan said:
Dolazim i ja 90%, verovatno ce i moj brat doci, jedan od onih sto gadjaju bolje od mene.

:lol: :lol: :lol:
Koji si ti meni kralj, ovaj, mislim sekretar :mrgreen: :cool: :idea:

Ja nisam u mogućnosti da dodjem, ali zato svim kolegama koji sutra idu u Obrenovac, želim lepo vreme, gomilu ispaljenih dijabola i druženje za pamćenje 🍻

Users who are viewing this thread

Back