Molim nekoga ko je bio ili zna, da mi odgovori jesu li stolovi namenjeni i za desnoruke i levoruke strelce, jer se na slikama ne vidi. Dakle, mogu li gađati i strelci koji pušku oslanjaju na levo rame?
Streliste je fantasticno a domacinstvo i gostoprimstvo na jos visem nivou. Htao bih da se zahvalim domacinima koji su nas ugostili kao najrodjenije. Jedina mana je sto mi je udaljeno inace bih se preselio kod bobana tokom leta. Metse su postavljene na 25, 35, 50, 70 i 100m. Cetiri mete na svakoj od udaljenosti. Fantasticno, malo se ponavljam ali ne znam dal sam rekao da je fenomenalno. Jos kad se ubaci meta i na 300 m za one dugoprugase bice sigurno najbolje na svetu.
Jako mi je žao što nisam mogao danas da budem sa vama. Imao sam smrtni slučaj. Nadam se da je svima bilo dobro, da ste se lepo proveli i da je organizacija bila dobra. Toliko sam čekao to otvaranje ali.... Uskoro će biti opet druženje i taj datum ću objaviti ovde. Evo nekoliko slika koje su drugari podelili sa mnom. Želim da se zahvalim svima koji ste bili u Bobanovo i moje ime.
Utisci se sležu!Hvala domaćinima!Ovo druženje i strelište je nadmašilo sva moja očekivanja.
Moram samo napomenuti da Panija više ne zovete kada su veća okupljanja nabio nam je svima komplekse u lr pogađanju.Ja prvi sam učestvovao u istom,ali nemam čime da se pohvalim.
Sta reci a ne preterati, prelepondruzenje istinskih zaljubljenika u VP. Pucasmo ceo dan ... bez stajanja i predaha. Sve puske su bile na izvolte i svako je probao sve sto je bilo na stolu. Delile se dijabole vazduh gumuce ... sve sto smo mogli da damo jedni drugima.
Ovako nesto je potrebno svima nama, osmeh na licu se neskida ceo dan.
Organizacija ... Bobane hvala na srdacnom doceku i tvojoj porodici koji su odvojili dan da nas sve ugoste ko Kraljeve.
Streliste je fenomenalno i nadam se da ce sigurno postati centar svih zbivanja vezano za nas sport.
I na kraju hvala svima na prelepom.druzenju .
Evo neke fotke i od mene ... zaboravio sam da slikam vise slika.