Informacija

Milan

New member
Pozdrav drugari.
Danas sam zavo MUP Novi Sad i postavio par pitanja sto se tice prijave ili odjave v. p. Koje spadaju u kategoriju C.
Zbog vanrednog stanja prijava i odjava ce se vrsiti kada ona prodje i od onda ce se racunati onaj rok od 8 dana bez obzira ako je puska kupljenja u vreme danasnje situacije.
Veliki pozdrav svima!

Hvala, dobra informacija. Nadajmo se da će sve uprave ovako postupati.

Trebalo bi da za sve opstine isto vazi ipak je zakon jedan isti. Ono sto je jako bitno da vlasnici v. p koriste iste u skladu sa zakonom.
Samo da napomenem za mladje clanove kojima je ovo prvo vanredno stanje pa mozda ne znaju... Ako slucajno prekrsite zakon i za najmanju glupost vam sleduje 3 god. zatvora.
Zato pamet u glavu u danasnje vreme.

Ja sam kupio moj walther parrus upravo u jeku vanrednog stanja u snajperu, gde su mi rekli kako mislim da ga registrujem u roku od 8 dana -da mi posle ne oduzmu pusku. Odem do mupa on ne radi naravno ali vidim na vratima moze prijava elektronski. Odem na sajt e-uprave mup srbije i izvrsim prijavu elektronski i dobijem povratnu informaciju - uspesno ste podneli prijavu. Onda to snimim na printscreen i isprintam da imam kao dokaz za svaki slucaj. Pre neki dan odem do mupa i nema problema to im jos nije stiglo iz centrale ali rekao sam im da cu doneti da platim taksu i da pusku upisu. Tako da znate da se prijava moze podneti bez problema i elektronski preko e-uprave.

https://euprava.gov.rs/usluge/5465

Salteri za oruzje u policijskim stanjcama rade sa strankama od 11.05. Obavezna maska i rukavice.

Users who are viewing this thread

Back