Iskustvo kupovine pcp puske od Rojal.si

skorpio said:
Ako bude sve kako kazes ja se izvinjavam na teskim recima .
U pitanju je verovatno samo neprofesionalizam.
Svakako nas izvestavaj , iskreno bas me zanima ishod....
To i jeste ideja.Da ljudi sa ovih prostora imaju uvid sta moze da se desi.
Sve je uredu dok steta moze da se sanira.Sta je par kila zivaca zarad ljubavi :lol:

Evo da dopunim da jeste tesko naci ko radi transport oruzja iz Slovenije u Srbiju.Špediteri sa kojima saradjujem skoro 15 godina nasli su avio prevoz za visoku cifru.Tako da su ljudi iz Rojal.si bili upravu,ali to ne opravdava celokupnu situaciju u kojoj smo se nasli.
Mogu reci da su se potrudili da isprave stvar.
Ja cu doduse imati dodatni trosak,jer ce puska stici u Novi Sad i imacu trosak špediterskih usluga oko carinjenja u NS.A u Beogradu bi to bilo gratis.Eto toliko za sada pa nadam se da ce sledeci post biti predstavljanje ,,sirotinjskog impakta'' :D Koji sa svim dodacima nece biti bas jeftin dok stigne dovde.

ajd molim te , ako nije tajna , koliko kosta zadovoljstvo sa svim uslugama (carina , porez ili vec...)

skorpio said:
ajd molim te , ako nije tajna , koliko kosta zadovoljstvo sa svim uslugama (carina , porez ili vec...)
Necu da pravim cigansku pitu.
Ali kada sve zavrsim ispostavicu racunicu.Carina bi trebala biti 0%.Porez je 20%.
Videcemo!?!

"Jutro ce promeniti sve.... "

Kako kaze mali ,plavi,veliki Strumf ; "sve je dobro kad se dooobro svrsi".....
Znaju matori, sta reci...... :lol: :lol: :lol:
Drago mi je da ova prica ima dobar i posten zavrsetak , ali da ne skacemo pre hopa, sacekacemo da i fizicki Pop stigne.

Hmm, POP !

Mislim da sam upravo krstio Prista, nesto kao i Ted sa Wildcatom/Worcatom :lol:
Sve u svemu , bravo i za zapadne komsije i bivsu bracu , a super sto ces i ti dobiti ono sto si zeleo ,a Boga mi i platio( i to i vise nego sto si se nadao) :cool:

Sash druze ti si promasio profesiju.Ja tebe na ovom forumu dozivljavam kao pisca i to kao srpskog Čarlsa Bukovskog :lol:
POP je pravi naziv za nase podrucje.Da li je po kanonu SPC dozvoljeno prekrstiti ga.Mada ako mu kum krsten daj da krstimo i njega :lol:

Komunikacija izmedju mene i ljudi iz Rojal.si je sada na visokom nivou i mogu reci da tamo ima ljudi koji su jako profesionalni.Trude se da isprave gresku svim snagama i nadam se da ce Pop uskoro stici u Srbiju.

Izuzetno nam je drago da cujemo da se problemi resavaju i da bi trebalo da cujemo iskustva sa priestom iz prve ruke. Bitno je da je neko prvi izgubio zivce i utro put ostalim kupcima. Sad, tebi Goxy verovatno nije bilo prijatno, ali si napravio veliki korak za vazdusno covecanstvo...

:lol: :lol: :lol:
Ma ima mnogo iskusnijih od mene na ovim prostorima i oni se ne eksponiraju previse.Oni cute i uzivaju u svojim pucama.Ja sam hteo da zavrsim uvoz pa tek onda da iznenadim raju sa predstavljanjem,ali sam bio prinudjen na ovaj korak.
Ako ovo prodje ok.Napisacu celu proceduru,jer je dobijena dozvola za uvoz i dodatnih delova i opreme za istu.Mada je vec pisano na forumu,ali neke detalje treba pojasniti.U planu je jos ponesto za nabaviti.Naravno kada se finansijski oporavim.A to ce potrajati :D

Imam jos jedno pitanje za tebe. Da li si kontaktirao mp tropic da saznas crnu pre uvoza i ako znas kolika je razlika?

Sent from my Smartphone6.1 using Tapatalk

kircan said:
Imam jos jedno pitanje za tebe. Da li si kontaktirao mp tropic da saznas crnu pre uvoza i ako znas kolika je razlika?

Sent from my Smartphone6.1 using Tapatalk
Nisam!Hteo sam sam da uvezem jer to nije neka nauka.Nije mi to prvi uvoz u zivotu,ali sto se oruzja tice jeste.
Lomio sam se izmedju daleko skupljeg Daystate Red wolf hp i u tom trenutku sam dobio ok ponudu,ali rekoh sebi idemo korak po korak,a i hocu pusku kracu od 80cm.
Cena bi sigurno bila jaca preko posrednika.

goxy said:
Sash druze ti si promasio profesiju.Ja tebe na ovom forumu dozivljavam kao pisca i to kao srpskog Čarlsa Bukovskog :lol:
POP je pravi naziv za nase podrucje.Da li je po kanonu SPC dozvoljeno prekrstiti ga.Mada ako mu kum krsten daj da krstimo i njega :lol:

Komunikacija izmedju mene i ljudi iz Rojal.si je sada na visokom nivou i mogu reci da tamo ima ljudi koji su jako profesionalni.Trude se da isprave gresku svim snagama i nadam se da ce Pop uskoro stici u Srbiju.

Ako cemo ,
Neka cemo,
Uspecemo!

Krsten, Bogu hvala, krsticemo ga po redu kada stigne, dodjem da ga vidimo , probamo i krstimo u maniru-Bolje biti ....n nego star! :lol: :lol: :lol:

Ono za Bukovskog,hmmm......Bese i neka dobra mu rodjaka, pevacica neka.........
kako se bese zove.....?...
Iris?
Ema?
Ena?
Ela
Mesec?!......
Lunina mama !!
Bukva Anabela !!!

Da dovedemo i nju, ona je dobra za inspiraciju... :mrgreen:

Baj D Vej , drago mi je da je na kraju relacija Royal.sl-Goxy na nivou koji smo i ocekivali od zapadnjih pobratima, iako to nije tako izgledalo u nekoj zavrsnoj fazi .

Kao sto veliki strumf kaze :
Sve je dobro , kad se dobro svrši ! :cool:

Sad da dočekamo i da famozni Pop stigne!

Pripreme doceka su u punom jeku :D
Nekako me hoce da imam jedine puske u Srbiji(koliko ja znam).Jer sam pazario i Priest-a mk1.Tako ako i neko uspe da uveze samostalno Priest-a bice mk2 :lol: A royal 400 je u laminatu,a čini mi se da nije uvozen u laminatu.
Naravno kume ti ponesi Bukvu,a ja cu se pobrinuti za ice i piCe.Pa da puca Pop :mrgreen:

goxy said:
Pripreme doceka su u punom jeku :D ....
............

Naravno kume ti ponesi Bukvu,a ja cu se pobrinuti za ice i piCe.Pa da puca Pop :mrgreen:

ALELUJA!
:lol:

Stigla!

Attachments

• 20190325_172857.jpg
    20190325_172857.jpg
    1.4 MB · Views: 7,448
Hvala ljudima iz Rojal.si ipravili su stvar!
Jos samo da je probamo :D
Cini mi se da sam trebao dobiti i rezervnu oprugu sa tegom za drugi kalibar,ali resicemo i to.
Pisem naknadno vise!

Puška izgleda opasno. Koje si cevi uzeo uz pušku? Moramo organizovati neko druženje pa da se vidi uživo. Baš me zanima kakav je osećaj.

Preseliću ovu temu sada u Rti priest,a kada budem imao vise kvalitetnog vremena napisacu troskovnik... ;)
A sto se druzenja tice dogovorićemo sa ja sam za :D
Hvala svima na podrsci!

Opaaa kume, stigao Popa u Srbiju :D
Pa neka je sa srecom!
Opremio si ga lepo, dve boce , dve kalibra! Pretpostavljam 5,5 i 6,35? ILi pak 7,62?! :cool:

Users who are viewing this thread

Back