izbor pcp puske

Razumem ja zaradu x2, ali x3 ili x4 .. pa to nema smisla. Po kojoj ceni je ovaj HR nabavlja, 150e-200e max, tako verovatno i ovi nasi (mozda i povoljnije).

Da budem iskren ja ne razumijem ni x2, mnogo je majku mu!

Kontaktirao je prijatelj jednom prilikom kineze (SPA) direktno i cijene su recimo 2.5-3x manje nego prodajne u EU, ali iz Kine opet ima dosta vise troskova nego iz Turske da se doveze i uveze...

Bio danas do New Now :lol: svratio u sex shop..... braaate ...., kakvih igracaka za odrasle tamo imaju :shock: svaku sam morao da uzmem u ruke , verujem da je teeeska odluka odluciti se za samo jednu-mora se imati vise komada .... :oops:

Da da da , oduvek sam voleo Svedsku erotiku :D bio je i impact u ponudi , ali mi je daleko od dzepa pa gs nisam ni gledao .... zao mi je sto nije bilo WC da ga vidim uzivo :(
dvoumim izmedju njega i standardne puske..

WC mk2 za bullpup ili Royale 400/500 kao klasika i ćaozdrao.
Streamline ako se preferira lagana puškica, ona je neverovatno laka za držanje u plastičnoj varijanti.
Crown ako ima viška para il' po kredit kod Saše u banku :)

FX Dreamline mene oduševljava, Švedski san... Predstavljena ove godine na IWA shou ali nema je još uvek nigde u prodaji. Da joj malo vidimo "creva", karakteristike, mogućnosti... Eh more Mitke, pusti snovi Švedski.

Boss , drvo , 100Jula.....brrrrr -BRUTALNO
Mislim , to je Royal , izgled , brutalan je :cool:

Streamline , cista klasika :cool:

WC sam video kao 4,5 - 5,5 call , 6,35 je malo duzi, voleo bih uzivo da ga vidim pa i da opalim koji projektil . Drugacije je , znas sa cime imas posla....doduse ni streamline nisam video u 6,35 , a ni pucao....

:shock: A Crown........lele bato , stvarno IZGLEDA , u sintetici ne bezi puno od 500ke , nije da mi je crv proradio ....
Muka! Ali slaatka. :D

Išao i ja danas u sex shop ali drugi. Bio u MP Tropicu da pazarim dijabole i video AirForce Texan puške. Nisam znao da ih ima kod nas, cene od 120000 do 200000 kako sam razumeo i zavise od kalibra a imaju od 4,5mm do 9mm u ponudi.
Ne mogu reći da su lepe ali deluju moćno. Ljubaznošću lepe devojke što tamo radi malo sam ih dirao i iznenadjujuće su lagane, doduše, na njima osim osnovne mašinerije i nema ništa da doda na težini.

Users who are viewing this thread

Back