Izgled foruma

EraserTM

Member
Mogu vam reci da mi se ovaj izgled vise svidja,nekako mi je preglednije i lakse se vidi kad ima novih postova u topic-u.

I imam jednu ideju,ako hocete mozete otvoriti sekciju ( ili nesto slicno) gde bi clanovi foruma kacili slike svoje opreme i puscica..
Nesto kao recenzije ali opustenije za nas koji nismo strucnjaci i ne znamo bas da pisemo recenzije,a i verovatno bi to podstaklo mnoge na forumu da kace slike jer bas malo njih je radilo recenzije svojih pusaka..

Kad pogledam znam samo jedno troje ljudi sta imaju i to je to a i bilo bi zanimljivo videti sa kakvim arsenalom raspolazemo :)

Trebalo bi otvoriti Galeriju da ljudi mogu slikati i stavljati slike svojih pušaka. Stefan to bi ti trebao napraviti ;) , ja sam probao jučer i nisam nešto odradio kako treba jer je sve bilo nabrzinu pa nisam htio nešto zeznut.

napravicemo.

generalno, slobodno mozete kaciti slike na forum direktno, ili mozete da pisete meni ili Nikoli, pa da uploadujete slike na neki od sajtova koji nose velike fajlove, pa cemo staviti u galeriju na naslovnoj strani.

Meni svaki put neka druga boja, to je izgleda jedini forum koji menja boje u zavisnostiod godišnjeg doba :lol:

Ja sam od tog automatskog logovanja digao ruke, jer mi lakše da dignem ruke nego da stalno drobim ovom plavom da to sredi, i on ne sredi :lol:

Users who are viewing this thread

Back