Izrada VP, made in Pakistan .

herkules

Member
Mozda ce nekom biti zanimljivo da vidi ceo proces izrade u ,, specificnim '' uslovima . Mozda ce neko od gledalaca dobiti neku novu ideju . Usvakom slucaju , majstorima treba odati priznanje .

Gledam i ne mogu da verujem...kao da gledam Bušmana kako u pustinji pravi automatski samostrel :):):)...najjači mi je deo pravljenje cevi, je li samo ja mislim da ona burgija nije u osi, ili nije stvarno u osi :), a tek proba na kraju...kao da gledam na vasaru pucanje za plisanog zeku :):):)
Ali, najvece cudo je to, sto bih ja voleo da imam ovu relikviju, cista rucna izrada :) svaka njima cast

Ja bih voleo da znam da li ima 2 iste :) .
Vrhunac tehnologije je kopir strug za drvo (tako rade i u ozbiljnim fabrikama) i digitalni šubler. Bilo nama smešno ili ne, oni znaju posao.

Мени лого на вп лични на Дијанин. Не могу са сигурношћу да тврдим да јесте јер снимак је недовољно јасан, али много ми личи. А што рече колега Трифке, волео бих и ја да имам један примерак ове вп, чисто поређења ради са другим вп.

Ispaljuje to dijabolu garant, ali tolerancije u prizvodnji, pa samim tim i finalni kvalitet puske, je krajnje upitan.

Ali to je nista u poredjenju sa strugovima i remenjem sto se vrti bez poklopca i zastite na sve strane, dok šalvare i dimije lepršaju oko njih...
Nocna mora za Bezbednosti na Radu.

Мени лого на вп лични на Дијанин. Не могу са сигурношћу да тврдим да јесте јер снимак је недовољно јасан, али много ми личи. А што рече колега Трифке, волео бих и ја да имам један примерак ове вп, чисто поређења ради са другим вп.
Boginja sa uzdignutom puskom, Dianin logo 100%, samo mi okidac ne lici na T06, sto implicira da su prekrsili pravo Intelektualne Svojine.
(u sta cisto sumnjam :LOL: )

Boginja sa uzdignutom puskom, Dianin logo 100%, samo mi okidac ne lici na T06, sto implicira da su prekrsili pravo Intelektualne Svojine.
(u sta cisto sumnjam :LOL: )
Да, стилизовани лик богиње лова код старих Римљана која у подигнутој руци држи пушку. Драго ми је да нисам једини који је то приметио јер је онда то истина.

Ова пушка може дуго да траје,све од метала на њој.С обзиром на цев и њено ожлебљивање група је на 10 метара вероватно 10цм.
Ово остало направљено да траје.
Као да су купили машину од Дијане за Дијану 35.
Али свака њима част,од отпада из целог света онi направе производ..

Users who are viewing this thread

Back