Izvinjenje povodom puštanja oglasa

goxy

SELECTOR https://fieldtargetserbia.com/
Ja sam krivac što je oglas od kolege @alexiswoody pušten u etar i stvarno se izvinjavam zbog toga.Nije bilo nikakve zle namere niti sam želeo da izazovem svojim postupkom ovakve reakcije.Saglasan sam da treba da se pridržavamo pravila.Tako da sam obrisao oglas.Takođe na molbu kolege @jevtara sam postavio orginal slike na njegov oglas da bi bio propisan, a na to je ukazao kolega @SrpcheTheGreat na nepropisan način komentarišući u oglasima.
Izvinjavam se još jednom svima kojima sam naneo svojim nepromišljenim postupkom duševni bol i patnju...
Slažem se da treba biti dosledan u poštovanju pravila i nadam se da to uvek činite.
Srdačan pozdrav Goxy.

na to je ukazao kolega @SrpcheTheGreat na nepropisan način komentarišući u oglasima

Ja ne znam gde bih na drugom mestu ukazao na taj oglas, bez ikakve zle namere, nego tamo gde je i objavljen. Izvinjavam se što sam komentarisao na nepropisan način, prosto dva slučaja iste forme oglasa su se pojavila za kratko vreme. Možda bi bilo korisno i zbog ostalih, dati pojašnjenje, gde bi bilo propisno da se prokomentariše oglas objavljen bez originalnih slika nečega što se prodaje...

Mogu se obavestiti moderatori jednostavnim klikom na ,,Report'' koji se nalazi u donjem desnom uglu svakog posta.
Screenshot_20231225_211302_Chrome.jpg
Svakako je moguće i privatnom porukom.
Naravno mišljenja sam da klikom na report i pisanjem poruke razloga prijave je najelegantniji način da se ukaže na grešku,nepravilnosti ili šta god.
Nadam se da sam bio od koristi.
Pošto se insistira na poštovanju pravila ja sam samo ukazao da komentarisanje oglasa nija u skladu sa istim.

Ја сам био први који је започео ту тему, па ме је дотични холанђанин назвао расистом. И да додам, опција репорт не постоји на платформи тапаток

Послато са SM-N960F помоћу Тапатока

Zapravo postoji, selektujes post (praktično klikneš na njega i ceo se osenči), gore desno na tri tačkice i onda imaš report.

Onakva reakcija Holanđanina (što te je nazvao rasistom totalno random zbog ukazane greške) je stvarno za svaku osudu.

Sent from my Pixel 6 Pro using Tapatalk

"Mogu se obavestiti moderatori jednostavnim klikom na ,,Report'' koji se nalazi u donjem desnom uglu svakog posta."

Ovo nisam znao. Hvala Goxy na pojasnjenju.

Sent from my SM-A336B using Tapatalk

Users who are viewing this thread

Back