Ima razlike u debljini oboda danceta, boji i težini dijabola. Najviše nas u stvari buni ova oznaka M47/08 na ovim kupljenim na sajmu u Novom Sadu. Ima li neko ideju o čemu se radi?
Nije to levis pa da vas neko zeza što nosite pazarske. Sa dijabolama je to daleko prostije. Staviš u cev i probaš: grupiše dobro=te ti dijabole odgovoaraju; ne grupiše dobro=te ti dijabole ne ogdovaraju.
ja sam pre par dana kupio par kutija jsb heavy od grofa i stigle su sa razlicitim nalepnicama drugacija stampa i boja nalepnica nisam ih otvarao da vidim da li ima razlike ali pogledacu. Razlika je i u masinama (presama) koje prave dijabole i zato su razlike na nalepnicama na poledjini.
Ne pitaju za nalepnice na pozadini (što je najbitnije) već za ono "m47/08" napred. Nemoj sad da ubacuješ prese, kontrolno osoblje i serije :ugeek: to bi moglo u posebnu temu.
samo da se nadovezem na ono sto sam napisao odnosno objasnjenje je na ovom linku
https://airgunaccuracy.wordpress.com/jsb-labelling-numbers-explained/
iz pocetka nisam razumeo u cemu je problem nalepnice ali pregledacu po ostalim forumima da li ima objasnjenja za te oznake na dnu nalepnice
i ne mislim da ima (barem jos uvek) kopije jsb dijabola