Put-in said:Hahaha, e car si. Pa proveli smo se sjajno, domaćini bili na nivou, čak sam dobio i zeca padajuću metu na poklon od druga Alena
P.S.
Tek da vidiš sad kakve uniforme imamo... hahaha
ma znam da su tamo gađali sa "domaćim" puškama, nego sam pretpostavio da imaju i kod kuće.bullpuppcp said:Pa verovatno su gadjali ft sa prackama ipak je to dozvoljeno hahahahha...... a mozda i nije. :?
Koliko ja znam ovde na forumu znam da par ljudi ima puske a svi ostali samo vole price o vazdusarama![]()
Ma to su samo predpostavkeRoletna said:ma znam da su tamo gađali sa "domaćim" puškama, nego sam pretpostavio da imaju i kod kuće.bullpuppcp said:Pa verovatno su gadjali ft sa prackama ipak je to dozvoljeno hahahahha...... a mozda i nije. :?
Koliko ja znam ovde na forumu znam da par ljudi ima puske a svi ostali samo vole price o vazdusarama![]()
Put-in said:Ja lično i personalno opalio po koju iz Daystata 16J 4.5 i iz CZ200S isto 16J 4.5. Stefan je samo iz Daystata, to mu bio merak. A mogli smo iz svega i svačega što je bilo tamo, a bilo je dosta svega i svačega![]()