OP OP Srđan Pavlović New member Jun 17, 2011 #4 Ау, имате баш ниске критеријуме, кад будем имао више времена, описаћу детаљно моју варијатну :mrgreen:
Ау, имате баш ниске критеријуме, кад будем имао више времена, описаћу детаљно моју варијатну :mrgreen:
Put-in New member Jun 27, 2011 #6 Društvo, jel pristajete da negde stanemo na autoputu dok budemo išli na za Hr. Eto nama prilike da popijemo jednu kafu :lol:
Društvo, jel pristajete da negde stanemo na autoputu dok budemo išli na za Hr. Eto nama prilike da popijemo jednu kafu :lol:
OP OP Srđan Pavlović New member Jun 27, 2011 #8 Нема стајања! Не само да нема стајања, него Стефан мора да вози везаних очију. У РИКВЕРЦ! :Д
Put-in New member Jun 28, 2011 #12 Oružje i loza ne idu jedno sa drugim, ali ako okrenemo pa bude loza i oružje, e onda možda i može
OP OP Srđan Pavlović New member Jun 28, 2011 #13 Нема алкохола пре такмичења! Немој после када вам објасним тамо како се гађа да буде "па ја сам попио 2 ракије..." и тако..
Нема алкохола пре такмичења! Немој после када вам објасним тамо како се гађа да буде "па ја сам попио 2 ракије..." и тако..
Stefan Member Jun 28, 2011 #14 u odlasku, osvezavanje iskljucivo bezalkoholnim pitjima. u povratku, napravicemo jedno glasanje pa ce :mrgreen: vidimo
u odlasku, osvezavanje iskljucivo bezalkoholnim pitjima. u povratku, napravicemo jedno glasanje pa ce :mrgreen: vidimo
Put-in New member Jun 28, 2011 #15 Evo ja se prijavljujem da budem dodatni vozač. Da ne bi Stefan vozio svo vreme.
Stefan Member Jun 28, 2011 #18 imam sve se klima :lol: ma otvoricemo prozore sta ti je.... moša. imam naravno
OP OP Srđan Pavlović New member Jun 28, 2011 #19 Јеботе, само да пасош не заборавим.... чек: ПОНЕТИ ПАСОШ. Е, тако...