Kalendar takmičenja 2026.

mossi

Well-known member
Upišite ovde sva takmičenja Benchrest, FT, HFT. Nema veze koje kategorije, bitno da imamo predstavu kad i gde je neko takmičenje da bi mogli da se organizujemo i planiramo pripreme!

Sent from my SM-S911B using Tapatalk

Već smo pričali o tome na nivou administratora. Uskoro ćemo predstaviti preliminarne planove, pa ćemo otvoriti i diskusiju. :)

Poštovani Kolega Mossi, kao i svi ostali članovi foruma AGS.
Pošto su već ranije vođene diskusije oko drugih stranica, udruženja, asocijacija, saveza koje su pominjane u pozitivnom ili negativnom kontekstu došli smo do toga da je zabranjeno pominjanje drugih udruženja, takmičenja itd bez konsultacija sa nekim od admin tima AGS.

Ovo je pre svega urađeno da bi se izbegle neprijatne situacije kakve su se događale u prošlosti. Složićete se da nije logično da mi nekoga promovišemo a da se mi ne pominjemo. Jednostavno ako je neko za saradnju razgovaraćemo o tome, i nakon toga odlučiti da li smo za saradnju na obostrano zadovoljstvo.
Za sva pitanja u vezi toga stojimo na raspolaganju...

Ljudi zar je moguce da, malo, malo neko ubacuje "rovca" u ovo nase udruzenje?!! Iskren da budem, nikoga od Vas ne znam toliko dobro da mogu da kazem za nekoga da mi je prijatelj, ni sa jednim od Vas nisam uzivo prozborio vise od 5-6 recenica. Jedina dva coveka, a za koje mogu da kazem da ih poznajem i da su mi prijatelji (ja ih tako smatram, mozda oni ne i mene, ali to je opet druga prica) to su Voja i Zex. Ovo ne znaci da meni neki ljudi sa foruma ne prijaju, ako ni zbog cega drugog, to do cinjenice da sam nesto imao nauciti iz njihovih postova.
Elem, zasto ovo pricam, pa samo iz razloga sto, ne moram nikoga od Vas da poznajem licno, niti da se druzimo (mozda ja Vama ne odgovaram kao sagovornik, mozda Vi meni, sve je to relativna stvar i odluka samog coveka, jedinke), ali jasno mogu iz prepiski da vidim tu netrpeljivost kod pojedinaca i (mozda cu zvucati grub, ali ja to tako vidim) namerno opstruisanje ovog naseg udruzenja...zasto?! Da li se nekome ja svidjam kao osoba, nekome da, nekome ne, onome kome se svidjam, druzice se sa mnom, prozborice vise od onog kurtoaznog "ej cao, cao sta ima..." pa makar samo na takmicenjima. Onome kome ne odgovaram, taj nece ni pricati sa mnom, javice se iz kurtoazije i to je to.
Iz svega napisanog, opet ostaje ono pitanje od milion "cemu sve ovo, cemu zelja da se rasturi drustvo, cemu zelja da se neko nasladjuje time sto ce nesto da se rasturi"???
Kao sto sam gore napisao, kome se ne svidjam kao osoba, nece ni pricati sa mnom, tako isto i ovde, vrlo prosto, kome se ne svidja udruzenje, cemu onda mudrovanje, cemu javljanje, cemu sve? Pustite nas "budale" da se druzimo preko foruma, a pametni neka uzivaju sa svojim prijateljima. Meni licno, da se ne svidja ovo udruzenje i forum, ja ne bih bio ovde, otisao bih tamo gde me "vise" cene i gde su mi prijatelji. Pravila neka postoje na forumu, ja gledam da ih se pridrzavam, da li mi se svidjaju sva, sigurno ne, ali, ako su pravila takva, ja cu postovati, kada ne budem zeleo, otici cu gde su pravila povoljnija i "fleksibilnija" za mene.
Za kraj, meni licno je iskreno zao sto, npr.ja vise ne vidim postove Zexa, Fritza, Sasha, Sandra, Scorpia, Ledenog...ne znam koji je razlog i necu ulaziti u iste, mozda su ljudi samo uradili ono sto sam napisao gore...a mozda im se samo smucilo to sto malo, malo neko opstruise i podmece nogu svima nama i ne zele da se vise oglasavaju.
Sve u svemu, zeleo bih da se svi mi "restartujemo" na fabricka podesavanja i krenemo kako je i bilo pre nekih 4, 5 godina (pre se ne secam, nisam ni znao za udruzenje :)), iz ciste ljubavi nas amatera, prema ovom nasem sportu.

Skroz delim to mišljenje. Mnogo ljudi koji su bili tu kada sam ja ulazio u priču 2018–2019 danas se više nigde ne vide. Baš mi nedostaje ta energija, podrška i ljubav koju su tada članovi delili. Kad pogledam svoje postove od pre 5–6 godina, neverovatno je koliko je ljudi učestvovalo, davalo savete, podršku i širilo pozitivu prema sportu i našem hobiju. Tada su ljudi stvarno želeli da pomognu jedni drugima da budu bolji. Danas je mnogo ređe videti taj entuzijazam za odgovor, podršku ili pohvalu. Ranije su ljudi davali maksimum od sebe i to je cela zajednica znala da ceni.

Users who are viewing this thread

Back