King - novi izazov iz FX-a .

herkules

Member
Pogledajte novu ,,alatku" iz FX-a . Jes' da je prvenstveno namenjena za vrstu koriscenja koja zakonski nije dozvoljena kod nas , ali tehnicka resenja i novotarije su vredni pomena u svakom slucaju .

Sta bi sa Pantherom - toliko gromoglasno je najavljivana, cak i u Srbiji... Pa gde je, kakvom se pokazala, ima li je u prodaji, vredi li svojih (mojih) para...? Firmi FX, izgleda, nedostaje imena za modele (vec su imali "Royale" - sta je sledece: Emperor, Queen...?)?

Pantera koliko ja vidim sada, izbacivanjem Kinga, je bila samo "navlakusa" za uzimanje para, fazon sto rade u mobilnoj industriji (izbace pet modela pre onog pravog). Ne znam, to je moke misljenje, nemam ni jednu ni drugu, ali po ovome sto sam odgledao za obe, Pantera -0, King +5

Ne posedujem ni panteru ni king-a i ništa ne tvrdim ali prema onom što sam razumeo imaju isti blok, cev, plenum, šraud, okidač itd. Stvar marketinga je da si uvek sa nekim proizvodom aktuelan. Misli da se radi o istoj pušci u drugom odelu. Neko voli klasik a neko skelet varijantu. Ja lično " a to je stvar samo ukusa " nikada ne bih imao panteru, makar bila najpreciznija na svetu, jer mi se ta puška vizuelno ne dopada.
Volim i kada nisam na strelištu uzivam u pogledu na pušku. Mora da mi bude lepa na oko i tačka.

100 posto se slažem sa celokupnom izjavom kolege Nesaceh. Puška prvenstveno treba da se sviđa korisniku, a moj su izbor klasične puške drvenog kundaka :) Takodje ova puška po recenzijama onih koji su je testirali (verovatno plaćeni marketing), je jaka i precizna, što, koliko se meni čini, ide ili jedno ili drugo :)

Users who are viewing this thread

Back