Kompresor

zvezdan

Active member
https://www.huma-air.com/Carette-Kaleite-LBC-300-bar-compressor

Koliko vidim jedino rešenje za nas je ovo
Da li neko ima iskustva?

Za te pare bolje kupiti Bauer kod Alaice u NS. Mi smo za klubove uzeli par komada od njega rade fantsticno.
Desava se da punimo par boca za redom bez hladjenja bez ikakvih problema.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Sebic said:
Za te pare bolje kupiti Bauer kod Alaice u NS. Mi smo za klubove uzeli par komada od njega rade fantsticno.

Kod gosn Boška.On mozda ima i polovne.
Ako se iko razume u materiju to je on.

goxy said:
Sebic said:

Ja bih zamolio vas koji znate ko je, šta je i gde je "Alaice u NS"? Isto je neko spomenuo "Gosn Boška" u istom kontekstu. Ja sam iz NS, ali ne znam ni gde se to mesto?ili osoba nalazi, a treba mi upravo to o čemu se priča!
Pa bih zamolio da mi date sve podatke koje znate: telefon, ime radnje ili osobe (ili oboje), ulicu i broj,... i sve što moZe da mi pomogne da dodjem do tog mesta! Jer ako sam dobro razumeo, radi se o bocama za kompresovani vazduh i njihovo punjenje? Ako je to to, onda mi to jako treba!
Hvala unapred svakom ko mi da neke info. Pozdrav

SasaIvanovic said:
goxy said:
Sebic said:

Ja bih zamolio vas koji znate ko je, šta je i gde je "Alaice u NS"? Isto je neko spomenuo "Gosn Boška" u istom kontekstu. Ja sam iz NS, ali ne znam ni gde se to mesto?ili osoba nalazi, a treba mi upravo to o čemu se priča!
Pa bih zamolio da mi date sve podatke koje znate: telefon, ime radnje ili osobe (ili oboje), ulicu i broj,... i sve što moZe da mi pomogne da dodjem do tog mesta! Jer ako sam dobro razumeo, radi se o bocama za kompresovani vazduh i njihovo punjenje? Ako je to to, onda mi to jako treba!
Hvala unapred svakom ko mi da neke info. Pozdrav

http://www.delfinservis.com
Ovde su ti odgovori na pitanja.Koliko znam ima još mesta u NS da se napune boce,javiće se već neko iz NS-a za dodatne informacije.

P.S.Zamolio bih te da nam se prvo predstaviš u rubrici za to,jer je takav red. :D

Napisao sam ogroman mail i predstavio se, i sada kad sam ga poslao, nigde ga ne vidim! A 20 minuta sam pisao! Ne znam šta se desilo? Ali evo napisaću ponovo, samo malo da oladim, ruke su mi otpale od kucanja! UUUUHHH!!!

Kakav mail?
Predstavlja se u delu UOPŠTENO , tema Novi članovi, to je sve, kada si već u predstavljaju pročitaj i Pravila foruma, ima nekoliko rečenica, ništa strašno.

Users who are viewing this thread

Back