Korona

Hvala svima na podrsci.
Danas sam bio na kontroli, pregledom ustanovljeno da sve ide kako treba. Vec treci dan nemam temperaturu sto je dobro, pored exstremnog nedostatka osecaja mirisa i delimicno ukusa, osecam se dobro. Kontrola zakazana sad malo duze, sada za nedelju dana, s tim da se odmah javim ako osetim neke tegobe s disanjem. I dalje izolacija i odmaranje, a doktorka je opstimisticna da ce to da prodje ovako sa blagom klinickom slikom, jer pozitivno u svemu tome sto vec treci dan nemam temperaturu, dok kasalj uopste nisam ni imao.
Pozdrav kolege i svako dobro!

Divne vesti kolega! Drago mi je da sve ide kako treba i siguran sam da ce se tako i nastaviti.
A jel ti zabranjeno pucanje od strane lekara? :D

Proka said:
Divne vesti kolega! Drago mi je da sve ide kako treba i siguran sam da ce se tako i nastaviti.
A jel ti zabranjeno pucanje od strane lekara? :D

Hahaha.. :D Nije nista rekla, a ako nije rekla..onda to znaci da je dozvoljeno. Inace, jos to nista nije proslo, da prodje samo naredna nedelja ovako kao sad i onda sam na konju. Veli pozdrav i cuvejte se!

To ti kazem. Mislim da bi ti to drasticno ubrzalo oporavak. :D Mozes da budes izolovan i da pucas, ne daj nikom da pridje... :lol:

Bravo kolega, bas mi je drago da cujem da ide dobro. Sledeci put da se javis sa nekom opasnom grupom

Hvala vam puno kolege na podrsci, ide sve po planu sto je pozitivno, jos malo moram biti disciplinovan pa i ovo zlo vise da prodje. Pozdrav i svako dobro!

Bravo, drago mi je da ide sve kako treba. Pa da nastavis da postavljas odlicne grupe...

Biće to sve uredu.Kako Proka kaže,imate tolko olova u krvi da se ovaj virus ne može jako uhvatiti.Držite se

glale said:
Biće to sve uredu.Kako Proka kaže,imate tolko olova u krvi da se ovaj virus ne može jako uhvatiti.Držite se

Hahaha..bas tako! Inace sve je u redu, sada je mnogo mnogo bolje, mada i nisam imao neku tezu klinicku sliku na svu srecu. Da nisam imao 2-3 dana temperaturu ne bih ni znao da sam zarazen. Jedino sto je bas karakteristicno za ovo zlo je nedostatak cula ukusa i mirisa. Culo ukusa se vratilo posle nedlju dana, ali culo mirisi nista, toliko je to ekstremno da me bas zabrinjava. 11 dana sam na atibioticima, jedna vrsta 6 pa druga vrsta 5 dana, danas mi je poslednji atibiotik i danas popodne kontrola, mada su kontole bile svaki par dana preventivno slusali pluca. A posto sam u kucnoj izolaciji i bolovanju, mozda sam malo zbog toga hiperaktivniji na forumu, ali ne zamerite, to je zbog toga sto mi bas nedostaje izlazak u prirodu i na moje improvizovano streliste.
Pozdrav i svako dobro! Cuvajte se!

Vidi, nedostatak mirisa je u nekim situacijama prednost. Ne brinem se ja za tebe, olovo te stiti ( ni radiacija ne prolazi kroz njega, a kamo li virus) i toliko si antibiotika dobio, da ces poceti da svetlis u mraku. :lol:
Sala mala kolega, ne zameri, na taj nacin odagnavam stres i muku. Drago mi je da si dobro i samo napred.
Ja bih pucao, pa makar i u sobi... :D

glale said:
Dobro je,tako smo i mislili...Nisi rekao sta su ti danas rekli na kontroli
Sve ok, iako se dobro osecam, kaze da se fizicki ne zamaram bar jos 7 do 10 dana, kontrola za 7 dana, vazno je da od juce ne pijem vise nikakve lekove. Od sutra pivo, jednom dnevno samo jedno. ;)

Users who are viewing this thread

Back