Kotile se , mnozile se

kircan

Well-known member
sreo sam deda mraza kad sam dogovarao poklone za decu i kaže on meni "kircane, starino vrla, bio si dobar u pm, ma šta, dobar u 3pm"
"uzmi si nešto da se obradujes"
i ja ga poslušao, šta ću, deda mraz je...
i evo slika

Neka je sa srecom kolega da je u zdravlju i uzivanju koristis dugo dugo. U jednom trenutku su CZ200 bile veoma popularne onda odose skoro sve na dobos,pa ih povukose i iz prodaje. Drago mi je da ih jos uvek ima i da nece stajati zaboravljene.

Hvala kolega, da izdrazi koliko i ja i zadovoljan sam. a na ostavini ce se vec lako dogovoriti...

To je bio neki jako pametan deda mraz :D
Odlican model CZ-jke u kombinaciji sa nisanskim diopterima je pun pogodak.
Ufff... Dirnuo si me sada i to pozitivno... Cestitam ti Kircane i cuvaj je!

Uff, uvek sam bio osetljiv na tu "T" varijantu, Kircane čestitam a i zavidim ti ;)

Izbor je najbolji mogući. Zavidim ti i jedva čekam da ispalim iz nje onaj obećani cilindar... :) A najviše me zanima njen okidač za koji kažu da je mek kao puter.

Od 3 puske iz tvoje kolekcije ova mi najruznija , e sad preciznost i kvalitet su nesto drugo .
😃 Naravno ako bude na prodaju zainteresovan sam hahaha .
Malo sale jelte ,sa povremenom zamenom oringova puska za vise generacija ....

Čestitam......evo i ja sam bio dobar cele godine i čekam da vidim da li će deda mraz doneti nešto i meni :)

Ja sam sad baš ljubomoran. "T" mi je uvek bila najlepša i najbolja... Nek te služi 100 godina.

Hvala vam drugovi na lepim zeljama. Moracu sad vec d apocnem da razmisljam o nekom izlogu

Jbga, i ja sam ljubomoran. Još kad vidim onaj kundak na GSG-u, pa samo oin zbog ručnog rada vredi brat bratu 200 evra! :D

Ledeni said:
Jbga, i ja sam ljubomoran. Još kad vidim onaj kundak na GSG-u, pa samo oin zbog ručnog rada vredi brat bratu 200 evra! :D

hvala ledeni, mislim da je rucni rad ipak malo oborio cenu

kircan said:
Hvala vam drugovi na lepim zeljama. Moracu sad vec d apocnem da razmisljam o nekom izlogu

Što?Razmišljaš da otvoriš prodavnicu? :lol: :lol: :lol:

Users who are viewing this thread

Back